• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (1 - 5 februarie 2016)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri  (1 - 5 februarie 2016)

 

Hai sa zicem ca suntem in vacanta saptamana aceasta. Ca putem, de luni pana vineri, sa iesim in fiecare seara si sa facem ce vrem, precum niste turisti in Bucuresti, orasul nostru din ce in ce mai iubit de catre straini.french revolution

 

 

Luni: Incepi saptamana cu o infuzie de... cinema

Pentru a alunga senzatia de melancolie a zilelor de luni, e cazul sa iei o vitamina cinematografica. Daca esti in pana de inspiratie, poti trage cu ochiul la box office-ul de Romania. Noi am pune pe lista Cei 8 odiosi, Tinerete sau Joy.

 

 

Marti: Te delectezi cu un super-desert

Daca nu ai aflat, iti spunem noi: cei de la French Revolution au o colectie noua de tarte la fel de delicioasa precum faimoasele ecleruri. Ai de ales intre tartă cu caramel, nuci și alune, tartă cu lămâie și bezea, tartă cu ciocolată, tartă cu fructe sau tarta cu cafea. Preferata noastra e cea cu fructe. A ta?

 

 

Miercuri: Razi pe saturate

Dylan Moran revine la Bucuresti pentru un nou show de stand-up comedy care se numeste “Off the Hook”. Ce-ar mai fi de zis? Ca spectacolul se va tine la Cinema PRO si exista doua categorii de bilete, de 125 si 150 de lei.

 

 

Joi: O vizita la cea mai noua librarie a orasului

Noi, romanii, nu suntem cei mai mari fani ai comics-urilor, dar poate ne schimbam perspectiva pentru ca avem o noua librarie plina de super-eroi si benzi desenate in oras. Este cea mai recenta librarie Carturesti, deschisa pe locul celei mici, din Edgar Quinet si se numeste Fandom.

 

 

Vineri: Petreci pe ritmuri electro

Cunoscatorii stiu, John Digweed nu mai are nevoie de introducere pe scena petrecerilor electro. Iar vinerea aceasta il puteti vedea la Kristal Glam Club. Daca vreti sa rezervati o masa, numarul de telefon este: +40722.795.184.

Distribuie