• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (7 - 11 martie 2016)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri  (7 - 11 martie 2016)

 

Cea de-a doua saptamana din martie nu are prea mult potential in ceea ce priveste hibernarea. N-ai apucat sa-ti revii dupa nebunia cu 1 martie? E perfect, pentru ca asta inseamna ca intri direct cu chef de distractie in noua saptamana.


Disco  

 

Luni: cina in oras

 

Indiferent daca sarbatoresti sau nu ziua de 8 martie, pe 7 seara merge o cina copioasa in oras. Am auzit ca la Mahala se mananca foarte bine, plus ca design-ul te va face sa te relaxezi in mod placut in prima zi a saptamanii.

 

 

Marti: party pe toata linia

 

Exista nenumarate feluri in care poti petrece astazi, dar pe seara, daca ai chef de dans poti avea in vedere si faptul ca la Control se va incinge un DIRTYdisco w. Eugen & Adina. Disco, pop, new-wave. Intrare: 10 lei

 

 

Miercuri: film la Elvira Popescu

 

Si nu orice film, ci avanpremiera unei productii proaspat premiate cu un Oscar. E vorba despre Son of Saul, regizat de László Nemes, iar proiectia este de la orele 22.15.

 

 

Joi: concert Directia 5

 

Ai chef de fredonat slagare si unduit de solduri pe ritmuri Directia 5? Atunci, daca nu stiai deja, vor sustine joi un concert la Hard Rock Cafe. Pentru distractie trebuie sa scoti din buzunar minim 95 de lei.

 

 

Vineri: Samba Tempo - Muzica braziliana

 

Esti fan telenovele braziliene? Atunci poate e momentul sa afli si altceva despre cultura si muzica acestei tari surprinzatoare. Iar daca mergi vineri seara de la 19.30 la Ceainaria ARTea vei avea ocazia sa-i descoperi pe cei de la Samba Tempo si sa te indragostesti de ritmurile “caliente”. Poti face rezervari la numarul: 0773 303 113

Distribuie