• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 18 – 22 aprilie

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 18 – 22 aprilie

 

Artisticarii, sporturi de toate felurile si alte evenimente 

 

Pregateste-te sa ai de unde alege.

 

 

evenimente orasul meu aprilie 2016

 

 

Luni:

 

Stii cum mereu ti-ai dorit sa ai o viata cool? Ei bine, la Usi Deschise 2016 - UNATC I.L.Caragiale Bucuresti te asteapta o multime de lucruri cel putin interesante. Daca vrei sa dai la actorie, regie sau doar esti curios ce se intampla inainte de o piesa de teatru, acum poti participa la diverse ateliere de coregrafie, exercitii de regie, actorie sau la workshop-uri de expresivitate corporala, vorbire si alte cursuri interactive, intalniri - dialog, jurnalism teatral si management cultural.

 

Noua ni se pare o super oportunitate. Daca vrei sa profiti de ea mergi de la 09:30, la Sala „Ileana Berlogea”, pe str. Matei Voievod nr. 75 - 77.

 

 

Marti:

 

Azi tenis, de la ora 12:00. Are loc Primul tur de pe Tabloul Principal de Simplu si Dublu din BRD Nastase Tiriac Trophy 2016. Daca esti elev sau student, ai intrarea libera la partidele disputate pe terenurile secundare. La fel si copiii cu varsta prescolara si pensionarii, in limita locurilor disponibile (vreo 400). Daca nu faci parte din aceste categorii, pretul unui bilet este 25 Lei si il poti cumpara din reteaua Eventim sau de la Arenele BNR.

 

 

cocktails true club bucuresti 2016

 

 

Miercuri:

 

In True Club ai Cocktails Night Out - Sergiu & Co, unde poti sarbatori ca a trecut jumatate de saptamana si weekend-ul se apropie. Barmanii din Sufrageria True vor avea grija sa-ti satisfaca toate poftele cu cocktailuri clasice, dar si alte combinatii daca ai gusturi mai fistichii. Nu-ti fa probleme in privinta muzicii. Sunt organizate concerte acustice, iar intrarea este gratuita.

 

 

Joi:

 

Daca esti fan/a auto moto, acest event ti se potriveste manusa. In Piata Constitutiei, de la ora 10:00, se desfasoara Salonul Auto Moto 2016. Ce vezi aici? Cele mai noi modele de masini si motociclete, test drive-uri, demonstratii realizate de campioni nationali si europeni de raliu, drift, casacadorii, panouri de catarat, tras cu arcul, cu pusca, parada moto, multe concursuri precum Drift Grand Prix, custom bike si surprize pregatite de expozanti. Si cum am putea uita de hostesse, pe care le poti vota zilnic.

 

Cat costa? Ai intrarea libera daca ai donat sange in cursul acestui an. Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani, precum si persoanele cu dizabilitati si insotitorul acestora beneficiaza de gratuitate. Biletele pot fi cumparate la fata locului.

 

 

salonul auto moto piata constitutiei 2016

 

 

Vineri:

 

Incepi weekend-ul in forta cu Rokolectiv Festival 2016. Line up-ul zilei este format din: IVVVO (PT), Ninos Du Brasil (IT), Paula Temple (DE/UK), Perc (UK), Dreamrec (RO) si Rekabu (RO). Unde? In Control Club, de la 22:30. Biletele se pot cumpara si in noaptea evenimentului din locatie. Sa fie primit!

 

 

rokolectiv bucuresti 2016

Distribuie