• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 18 - 22 iulie 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 18 - 22 iulie 2016

 

Te provocam la nicio zi fara un event bifat. Ce inseamna asta?

In fiecare zi mergi la cate un eveniment care se petrece in Orasul Meu. Noi venim cu propunerile, iar tu urmezi instructiunile intocmai. Mai jos.

 

Foto: orasulm.eu

 

 

Luni

Astazi preferi muzica traditionala din sudul Americii. Si, pentru tine, s-a pus la cale Cuentos del Barrio. In afara de tara de provincie n-are nicio legatura cu Maria la del Barrio.

Daca stii putina spaniola, intelegi si titlul care spune povestea de la care a pornit conceptul. Trairi transformate in povesti, cantate de-a lungul timpului, toate aduse la Joie de Vivre. De la 19:30. Intrarea e 25 Lei.

 

Marti

Iti plac romanele politiste, dar mai ales filmele? Hai la Susanele - The Chase. Afli misterul urmaririi soldatului Laurentiu Cotea, militar la unitatea din Berceni. In ’96 a plecat de aici cu tot cu arma din dotare si doua incarcatoare.

Ce se intampla dupa? 36 de ore de groaza si teroare in zona cu pricina.

Vii la Sala Elvira Popescu, la 20:30, pentru a afla detalii, unde Eugen Radescu are grija sa te binedispuna. Intrarea e libera.

 

 

Miercuri

La Godot se joaca Ego de Alex Teodorescu, in regia Stefanei Samfira. Da, e liceeanul din Cluj care a luat doua premii la Concursul de Dramaturgie din Timisoara anul trecut. Unul din cele doua texte pentru care a fost premiat este chiar Ego. El povesteste ca „m-am apucat şi am creionat cat de bine am putut personajul, pentru ca, in cazul monologului (Ego) spre deosebire de al doilea text (Prieteni), mi se pare ca nu e atat de relevanta povestea, ca naratiune, ca valoare pentru public, cat personajul ca atare, cat acel om”. Hai sa vezi despre ce-i vorba, de la 20:00. Pretul unui bilet e 30 Lei.

 

Joi

Cine implineste anul asta 10 ani de activitate? Byron, desigur. Si cum sigur stii de ultimul album - concept lansat anul trecut, vii in gradina din Casa Universitarilor, la 19:00, sa-l asculti. Treci prin toate lunile anului intr-un singur concert de art rock, cu aranjamente complexe si compozitii mai mult decat placute. Ti-am zis ca va fi aici si Rockabella? Pretul unui bilet e 40 Lei pe iabilet.ro si 50 Lei in seara concertului.

 

 

Vineri

De Fashion House Outlet ai auzit sigur. Langa, s-a deschis Insane Urban Beach. E locul ala unde vii, te relaxezi c-un cocktail in mana si picioarele-n nisip, pe fundal mix-ul perfect. Saptamana asta, de la 23:00, ii ai pe Joey Daniel, Artslaves si Mihai Lucian. Intrarea e 40 Lei pentru doua persoane. Enjoy!

 

Distribuie