• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 5 - 9 septembrie 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 5 - 9 septembrie 2016

 

Concerte, party-uri, proiectii si discutii

 

Si saptamana asta se intampla lucruri cel putin interesante in Bucuresti. De luni pana vineri ai concerte, proiectii, discutii pe teme variate si party-uri. Iar Orasul Meu vine cu sugestii, cum te-ai obisnuit:

 

Luni - concertul Fly me to the moon

Vii la Infinitea sa-l asculti pe Maximilian Muntean, care te poarta printr-un periplu al celor mai simpatice melodii din American Songbook, cu binecunoscutul spectacol „Fly me to the moon. Il stii de la Vocea Romaniei sau din semifinalele selectiei nationale Eurovision. Incepe la 20:00, iar pretul unui bilet e 25 Lei. Pentru rezervari suni la 0723 175 300.

 

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 5 - 9 septembrie 2016

Foto: Ceainaria Inifinitea FB.

 

Marti - seara de proiectii si discutii TED

Stii cum se zice ca obisnuinta e a doua natura? Vezi daca chiar asa e la Seneca Anticafe, de la 19:30. Se proiecteaza conferinta TED pe subiect si apoi ai liber la dezbatere si discutii Despre obisnuit si obisnuinta. Intre timp poti incerca bufetul cu ceai, snack-uri si fructe, libraria si orice altceva iti mai face cu ochiul. O ora e 8 Lei/persoana.

 

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 5 - 9 septembrie 2016

 

Miercuri - concert Vama

Stim ca esti fan Tudor Chirila si Vama, asa ca azi esti la Hard Rock Cafe. La 21:30 incepe concertul trupei preferate, asa cum il stii. Cu muzica, poezie, dans, actorie, jocuri de lumini si video-uri care-ti completeaza trairile.

Bilete gasesti in reteaua iabilet.ro, 90 Lei - cu loc la masa, in sala si 55 Lei - fara loc, in fata scenei.

 

Joi - Retro-reclame

Daca lucrezi in publicitate sau esti doar nostalgic, azi vii la Piua Book Bar, la Retro TV Commercials. Fan Mad Men? Un motiv in plus sa fii prezent. De la 17:00 la 03:00 dimineata ai reclamele pe care le puteai vedea in anii ’50, ’60 sau ’70 la TV. Sase ore de publicitate la produse precum Coca Cola, detergentul Tide, tigarile Lucky Strike sau Alpine si multe altele.

Se intinde pe parcursul a doua zile, iar intrarea e 30 Lei pentru toata durata evenimentului. Inainte de te bucura de o bautura din partea casei, asigura-te ca le-ai trimis organizatorilor un mesaj privat pentru rezervare pe pagina lor de Facebook

 

 

Vineri - party cu David Morales

In seara aceasta, de la 22:00, pe terasa Promenada, petreci pe ritmurile lui David Morales. Da, chiar DJ-ul Superstar care, alaturi de Louie Vega si Tony Humphiries, innebunesc New York-ul cu beat-urile lor, sub numele Kings of House. Dresscode-ul e Summer Festival Chic, in memoriam gandurilor estivale (wink wink). Accesul se face doar pe baza de invitatii, pe care le gasesti in numar limitat la Info Point-ul de la parterul Promenada Mall.

 

Iar daca esti pasionat de dans si coregrafie, nu uita ca pana pe 11 septembrie, la Centrul National al Dansului, se desfasoara Sezonul Berlinez SODA, o serie de workshop-uri sustinute de profesorii celor mai importante scoli europene de dans si performance. In fiecare zi, pe Bulevardul Marasesti, numerele 80 - 82, la Sala Stere Popescu. Accesul costa 25 Lei - pret intreg, 15 Lei - pret redus.

Distribuie