• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 7 – 10 iunie

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 7 – 10 iunie

 

Vampiri, cultura si fotbal

 

Oricum faci, nu poti s-ajungi la toate cate se intampla in capitala minunata. Asa ca trebuie s-alegi. Ori concert, ori teatru, spectacol, film si altele. Dar Orasul Meu iti vine in ajutor, mai ceva ca Superman, cu propuneri:

 

Foto: flickr; Sursa – kimdokhac.

 

Luni:

N-ai cum sa nu fi aflat ca Johnny Depp e in Romania alaturi de Alice Cooper si Joe Perry, asta pentru ca poza cu cei trei la Castelul Bran sigur a ajuns si-n News Feed-ul tau. Nu stim cat de interesati sunt de istoria lui Vlad Tepes sau daca i-a atras doar povestile cu vampiri, cert e ca Hollywood Vampires au concert la Romexpo azi, de la ora 20:00. Daca il adori pe actorul Johnny Depp, cu siguranta nu-ti displace nici latura lui rock, mai ales ca-i are alaturi pe legendarul Alice Copper si Joe Perry de la Aerosmith.

Bilete gasesti in reteaua eventim.ro, iar preturile pornesc de la 169 Lei – Normal Circle, 279 Lei – Golden Circle si ajung la 459 Lei – Diamond Circle.

 

 

Marti:

Azi mergi la We are museums, la Muzeul National de Arta Contemporana. Ai un start-up cultural, o afacere, te ocupi de lucruri creative sau lucrezi intr-o institutie si vrei sa schimbi ceva? Aici ai ocazia. Discutii, recomandari, prezentari cu 300 de oameni din 15 tari, de la Muzeul Van Gogh (Olanda), Palatul Versailles (Franta), Muzeul Solomon R. Guggenheim (USA), Tate (Marea Britanie), Muzeul Polin (Polonia) si multi altii. Evenimentul tine pana pe 8 iunie si se desfasoara si-n alte locatii precum Hanul Gabroveni, Muzeul Taranului Roman sau The Ark. Pretul unui bilet variaza intre 80 euro – student, 145 euro – institutii culturale si 350 euro – corporatii.

 

Miercuri:

La Beraria H, de la 20:00, e Club 27 - Tribute to Amy, Janis, Jim, Kurt. Un spectacol tribute pentru artistii care la 27 de ani erau legende. Cine-i va reprezenta? Irina Popa (Amy Winehouse), Barbara Di Teodoro (Janis Joplin), Danilo Passeri (Jim Morrison) si Daniele Tofani (Kurt Cobain). Mai ai nevoie de o bere buna nefiltrata si ai seara asigurata. Tichete gasesti pe bilete.ro si iabilet.ro, 20 Lei – categoria B si 35 Lei – categoria A.

 

 

Joi:

A venit randul teatrului. Idolul si Ion Anapoda se joaca la Hanul Gabroveni, la sediul Arcub. George Mihail Zamfirescu i-a luat pe Oana Pellea, Richard Bovnoczki, Florina Gleznea, Cristina Casian, Istvan Teglas si i-a pus intr-o comedie pe dos. Acum sa-i vedem. E despre iubire cu Mioara, Ion, Valter si Madam Stavar. Dar cine-i care? Noi ce cunoastem e ca madama cam stie tot si ghiceste-n cafea. Un bilet costa 50 de lei, iar pentru elevi, studenti sau pensionari – 25 Lei.

 

Vineri:

Incepe Campionatul European la inaltime: Franta – Romania. Daca nu esti pe Stade de France, esti pe Terasa Astrodom la 22:00. Iti iei prietenii si consoarta, asta daca nu vede fotbalul doar ca un sport in care alergi dupa o minge pana vezi rosu-n fata ochilor. La propriu. In cazul acesta, mai bine ii propui sa cheme fetele-n vizita cat timp tu incurajezi echipa nationala. Cica prima bere-i din partea casei si intrarea e libera. Doar ca-ti trebuie rezervare, pe care o poti face la: 0730 630 630.

 

Distribuie