• Share

8, 7, 6... sau Noaptea Agentiilor in Orasulm.eu

8, 7, 6... sau Noaptea Agentiilor in Orasulm.eu

Opt ore somn, vreo sapte de lucru si sase de Noaptea Agentiilor. Au ramas doar trei ore din ziua de luni, 17 octombrie, in care sa ne bucuram la cald, cu prieteni, familii si intre noi, de unul dintre cele mai incarcate momente din istoria Orasul Meu. Primul contact cu cei care folosesc site-ul si aplicatiile mobile de iPhone si de Android la care lucram de peste un an. Si daca noaptea a trecut, iar noi am revenit la treburile noastre, pentru cativa dintre cei pe care i-am intalnit aseara va mai exista un efect secundar, dincolo de capul greu de dimineata.

 

Cum a fost aseara deci? Am primit sute de vizite de la tot atatia unici, am avut bounce rate mic si o durata medie de sedere de multe minute, cu extreme atinse pentru cei care au accesat tinta de darts si fotoliile comode din colt. Am vorbit despre ce facem exact atat cat ne doream, adica mult, repetand (spre marea noastra satisfactie) ca noi am construit Orasul Meu si ca avem inca mult de lucru la el. Este un job full-time care se continua, pentru fiecare dintre noi, in hobby-uri, ambitii si mici obsesii. Am intalnit aspiranti si profesionisti, am primit sugestii, am discutat pe teme de la plimbarile prin oras pana la caminul Moxa si biblioteca Java. Ne-am expus – programatori, specialisti in continut si manageri – in mediul nostru natural de viata, bucurosi de oaspeti si numai buni de scanat.

 

Leaflets Orasul Meu de Noaptea Agentiilor, la promotia sign-in & win

 

Ziceam de efecte secundare. Cu ocazia lansarii unei interfete noi pentru site si a aplicatiei pentru Android, am organizat o mica promotie de Noaptea Agentiilor. Mecanism simplu: iti faci un cont pe Orasul Meu si intri in tragerea la sorti pentru 10 invitatii de cate doua persoane la evenimente din oras. Premiile sunt asigurate de catre partenerii nostri, bilete.ro si Ro Image, carora le multumim. Vom publica maine o lista a castigatorilor si il vom anunta personal pe fiecare dintre ei. O sa ne faca placere sa ne revedem macar cu 10 dintre noii membri din Orasul Meu. Si acum, ca am facut cunostinta, cine stie ce idei ne mai vin pentru reeditarea Noptii de noaptea trecuta...

 

Ce facem dupa asta? Numaratoarea inversa continua. Pentru inceput, mici ajustari ca urmare a sugestiilor de ieri. Si in curand, cam atunci cand cei zece norocosi se vor aseza in sali ale unor teatre si cinematografe, veti incepe sa ne vedeti mai des. Nu zicem mai mult deocamdata. Ne vedem in oras :)

 

logo bilete.ro         logo Ro Image

 

Distribuie