• Share

Ai de vazut, ascultat, mancat, ras si dansat

Ai de vazut, ascultat, mancat, ras si dansat
Sursa Foto: OWR FB

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri 13 – 17 martie 2017

Luni – One World Romania

Asta e, mergem la film. Bine ca avem si la ce dupa ce primavara asta ne-a tras o super teapa. In perioada 13-19 martie 2017 se desfasoara Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania. Ai de ales intre 60 de documentare atent selectate si proiectate la Cinemateca Eforie, Cinema Union, Cinema Elvira Popescu si Cinema Muzeul Taranului.

Un abonament care iti permite accesul peste tot in festival e 100 lei, 5 intrari sunt 35 lei, o intrare e 10 lei, iar elevii, studentii si pensionarii platesc 7 lei pentru o vizionare.

Marti – DisruptHR

DisruptHR vine pentru prima data si intaia oara in Romania de la ora 18:00 in Expirat. 15 speakeri care stiu bine HR vor sustine discursuri mai scurte de 5 minute despre cultura organizationala si ce ar trebui sa facem ca sa ne fie mai bine.

Bilete nu mai sunt, dar macar sa stii pentru data viioare.

Miercuri – Food Truck Festival Spring Edition

Daca ti-era dor de un festival cu mancare pe strada, pentru ca nu sunt tot timpul, iata ca Food Truck Festival Spring Edition se intampla in perioada 13.03 – 2.04.2017. Locul e parcarea de la Promenada Mall si intervalul orar, in care poti sa gusti de toate, este 11:00 – 20:00. Gasesti aici pizza, burgeri, cafele si cate si mai cate.

Intrarea este libera.

Sursa foto: FRF FB

Joi – Stand-up comedy Teo

Inca e sezon de stand-up asa ca mergi si tu la ceva bun. In Arena Pub il gasesti joi, de la ora 20:00, pe Teo. E vechi in treaba asta, stie ce face, asa ca o sa razi daca pentru asta te duci. Daca nu, nu.

Intrarea este 20 de lei si trebuie sa iti faci rezervare.

Vineri – The Underground Youth

Muzica buna ai fix de la debutul weekend-ului daca mergi in Control sa vezi The Underground Youth. Dar na, ar trebui sa iti placa psych rock-ul minimalist pentru asta. Oamenii vin din Manchester ca sa iti cante, poti sa faci si tu un drum mai scurt ca sa ii vezi.

Un bilet e 30 lei.

Sursa foto: Control FB

Distribuie