• Share

Alt.Craciun, Sonor VII si The Martinez Brothers

Alt.Craciun, Sonor VII si The Martinez Brothers
Foto: coed.com

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 12 - 18 decembrie 2016

Alt.Craciun - Targ alternativ de Craciun

Cum Craciunul a inceput deja de vreo doua luni, te-ai saturat sa tot sarbatoresti traditional. Acum e momentul sa mergi la Alt.Craciun - Targ alternativ de Craciun, eveniment organizat de ARCUB la Hanul Gabroveni. De pe 16 pana pe 23 decembrie 2016,  gasesti aici podoabe de Craciun si alte cele facute de designeri romani, mancare de sezon, dar eco, si concerte de muzica alternativa.

Deschiderea este pe 16 decembrie, de la ora 19:00, si este marcata de un concert de Cantece de iarna Ada Milea.

Accesul este gratuit.

SONOR VII - CTC, Basska, K-lu

Quantic Pub te asteapta sambata, 17 decembrie 2016, de la ora 20:00, la o noua editie de Sonor cu CTC, Basska si K-lu. Pe langa faptul ca iti place evenimentul, de data asta ai un motiv in plus sa mergi. O parte din banii incasati pe bilete vor merge catre o casa de copii, dar sunt si urne special amenajate unde poti face donatii separate in bani si obiecte.

Biletele costa 25 lei in presale si 35 lei la intrare.

The Martinez Brothers, Mahony

Kristal stie ca ai nevoie si de ceva party pe final de saptamana, asa ca vineri, 16 decembrie, ti-i aduce pe The Martinez Brothers, alaturi de cel pe care-l asculti in fiecare weekend, Mahony. Pe Steve si Christian ii stii de la cele mai tari festivaluri si cluburi, iar daca esti cunoscator de fashion afla ca au fost imaginea Givenchy si au lansat o colectie de sepci in colaborare cu New Era.

Incepe la ora 23:00 si accesul te costa 80 Lei daca ai Member Card, iar in caz contrar 100 Lei.

Pana atunci, te lasam sa mai asculti un set:

Distribuie