• Share

Alternative la Centrul Vechi - distractie de weekend

Alternative la Centrul Vechi - distractie de weekend

 

Dupa o saptamana plina de proteste mai mult sau mai putin violente prin centrul Bucurestiului, a venit momentul sa incerci experienta party-urilor in zone ceva mai indepartate de buricul targului. Nu neaparat de frica de fumigene, ci ca o buna ocazie de a redescoperi capitala pe timp de noapte... Mai ales daca te-ai inchis in Centrul Vechi in ultima perioada si vrei sa scapi de aglomeratia de acolo!

 

 

Ca sa te pastrezi fresh pentru un weekend plin de activitati, o varianta buna ar fi ca ziua de joi, 19 ianuarie, sa stai relaxat, comod, cu o punga mare de popcorn si un suc la fel de mare alaturi: la cinema!

 

Oferta de filme noi acopera toate gusturile: The Muppets pentru copilul din tine, Viata Pestilor pentru cinefilul din tine sau J. Edgar pentru activistul din tine. 

 

 

 

papusile muppets film

Papusile Muppets

 

 

Si daca tot ai drum prin Mall, din 19 pana pe 22 ianuarie in Sun Plaza poti sa te infrupti din toate dulciurile posibile la Chocofest. Fii fara griji, ai timp destul in weekend, pe timp de noapte, sa scapi de caloriile in plus!

 

De vineri, 20 ianuarie, incepe activitatea intensa: party party party! 

Dumars implineste 20 de ani (!!!), si isi propune sa sarbatoreasca cum se cuvine, cu unii dintre cei mai iubiti concurenti la Vocea Romaniei - Robert Patai din echipa lui Brenciu, Iulian Canaf - echipa Loredana, Marian Vasilescu - echipa Smiley si Cristian Sanda - echipa Moga.

 

Daca esti mai atras de ritmurile electronice, la Palatul Ghika te asteapta DJ-set-ul Friendly Fires si live-actul celor de la Noze, in primul event din 2012 marca Color. Adunarea la palat!

 

 

 

friendly fires nose palatul ghika

Noze @ Palatul Ghika

 

 

Sambata avem in program prima petrecere in cinstea Noului An chinezesc, la Tan Tan, marcand intrarea in Anul Dragonului de pe 23 ianuarie! Ai ocazia sa simti pulsul lumii chineze si altfel decat iesind la un restaurant de profil...

 

Concomitent, Gemini si Blawan sosesc la Bucuresti pentru a incanta urechile fanilor si a le obosi picioarele. Primul, la Safe House, care se inaugureaza cu aceasta ocazie, iar al doilea la Atelierul de Productie. Party alternativ, spatiu alternativ, atmosfera alternativa.

 

 

Cat despre solutii anti-mahumreala, ce ziceti de niste muraturi de la mama? Yummy!

Distribuie