• Share

Anim’est, Noaptea teatrului si Corul Armatei Rosii

Anim’est, Noaptea teatrului si Corul Armatei Rosii
Foto: Godot Cafe-teatru FB.

Top 3 evenimente ale weekend-ului 07 - 09 octombrie 2016

Stim ca du-te-vino-ul job-acasa e obositor si te stoarce de energie, insa a venit weekend-ul, motiv de sarbatoare saptamanala in oras. Si nu oricum, ci cu evenimente la care-i musai s-ajungi: Anim’est, Noaptea alba a teatrului indepent si Corul Armatei Rosii.

Anim’est, teatru independent si Corul Armatei Rosii

Anim’est:

Festivalul International de Film de Animatie se intoarce de astazi si pana pe 16 octombrie, cu cele sase sectiuni de competitie: lung metraj international, scurt metraj international, film studentesc, film romanesc, Minimest si videoclip.

Pentru cei interesati doar de ultimele filme animate aparute, exista sectiunea Animash (fosta Mozaic) cu peliculele cele mai populare, premiate de altfel la festivalurile mondiale importante.

Cele zece zile ale celui mai cunoscut festival de gen din Europa iti aduc si workshop-uri daca vrei sa devii un initiat in diversele tehnici existente in domeniu, masterclass-uri si mese rotunde prezentate si sustinute de invitati nationali si internationali.

Cu ce vine unic inca din a patra editie e o intreaga noapte de proiectii horror, thriller si muzica live - Creepy Animation Night. Iar curatorul Michael Helmerhorst vine cu o arhiva bine construita de „filme clasice, videoclipuri si experimente artistice sofisticate, mixed-media, cu accent pe gaming, nobile inutilitati, fetite ratacite si cosmaruri artificiale, toate bantuite de supercaini si pisicute”, in Trippy Animation Night.

Programul il gasesti aici, pe zile, iar locatiile difera de la Cinema Elvira Popescu la Cinema Pro sau Cinema Eforie, Institutul Cervantes, Club Fabrica, Deschis Gastrobar sau Cinetic.

Bilete iti cumperi de pe eventbook.ro. Preturile variaza intre 5 - 30 Lei in functie de eveniment, iar un abonament pe toata perioada te costa 150 Lei.

Noaptea alba a teatrului independent:

La Godot Cafe, de maine seara, ora 18:00 si pana dimineata la 05:00 ai Noaptea alba a teatrului independent. Ce piese se joaca?

Ora 18:00 - Si veni barbatul la femeie in regia lui Bogdan Budes, cu Mihaela Sirbu si Lucian Pavel, timp de 1h40min.

Ora 21:00 - Pam Pam cu George Constantinescu in regia lui Bogdan Husanu; 1h20min.

Ora 23:00 - Ziua Necunostintei, regie si distrbutie Alexandru Stefanescu, 1h15min.

Ora 01:00 - Malaies in calcaies cu Alina Mindru, Loredana Cosoveanu, Claudia Chiras, Dumitru Georgescu, Ovidiu Cosoveanu, Tiberiu Enache, Dumitru Georgescu si regizorul Daniel Chirila, 1h.

Ora 02:30 - Alearga - Fals jurnal de jogging, distributie Nicoleta Lefter si concept Silvia Calin, timp de 50min.

Ora 04:00 - Romantic fools cu Florina Gleznea, Andreea Mateiu, Andrei Mateiu, Alexandru Conovaru si Rolando Matsangos in regia lui Toma Danila, 1h10min.

La Teatrul de Arta vii pentru Omul care manca lumea de la ora 20:00 si Fata din curcubeu de la 20:30. Unteatru incepe la 23:00 cu Ce zile frumoase, Green Hours la 19:00 cu Once Upon si Dezbatere Frilensar: ”Face to Face – Teatrul independent si critica” de la 20:30. Nu lipsesc nici Grivita 53 cu expozitia de fotografie a lui Stefan Racila, conferinta In dialog cu actorul Marian Ralea si spectacolul lectura Copilul lui Noe. Mai multe afli de aici.

Intrarea e libera.

Corul Armatei Rosii:

Duminica seara, 9 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului are loc concertul Corului Armatei Rosii, pentru prima data in Romania.

Ii stii probabil din video-ul de mai sus, dar pe scena auzi si piese rusesti ca Razboiul Sfant, Katiusa si Kalinka. Ti-au pregatit si reinterpretari ale celor mai cunoscute piese ale trupelor Queen si The Beatles. Asa ca va fi cel putin spectaculos, zicem noi!

Daca nu ti-ai cumparat inca bilete, o poti face de pe eventim.ro, iar pretul unui bilet este intre 100 - 250 Lei, in functie de categorie.

Distribuie