• Share

Boogie Wonderland, Artist in Residence si V for Vintage

Boogie Wonderland, Artist in Residence si V for Vintage
Foto: Control Club FB.

Top 3 evenimente ale weekend-ului 16 - 18 decembrie 2016

Boogie Wonderland

Ai chef de-un party ca de sfarsit de saptamana? In seara aceasta, de la 22:00, vii in Control pentru ultima editie de funk, soul, disco si house, toate la un loc. Muzica e buna, atmosfera o face Zabriskie & The Rabbit King, iti iei cativa prieteni si distractia e garantata.

Mai sunt cateva ore, asa ca exerseaza-ti miscarile pe ritmuri colorate:

Artist in Residence

Stagiunea de jazz curatoriata de Lucian Ban se incheie maine, 17 decembrie, cu un concert la care-i musai sa fii. Nu doar pentru cei trei pianisti care vor urca pe scena, insa si pentru recitalul solo dedicat lui Paul Bley.

Mircea Tiberian si Toma Dimitriu vin si ei cu un proiect cel putin interesant spunem noi, pe care ai ocazia sa-l vezi la Hanul Gabroveni, sediul Arcub, ora 19:30.

 

V for Vintage

Stii bine targurile V for Vintage si mergi de ori de cate ori ai ocazia, cu gandul sa mai descoperi cate-un obiect care-ti ramane de suflet. Bucura-te, pentru ca organizatorii au pus la cale prima editie de V for Vintage Christmas Concept.

Ai din plin tot ce iti place: arta, design si bucate gourmet. Iar daca vii cu ganduri de cumparat cadouri, gasesti obiecte de ceramica sau portelan, creme si parfumuri bio, vintage autentic, design, bijuterii si accesorii, dar si imbracaminte.

Incepe de la ora 11:00, la Artmark, in fiecare zi de 17 si 18 decembrie, iar intrarea te costa 10 Lei.

Distribuie