• Share

Bucurestiul, pregatit de Sarbatoare: targuri de sezon 2015

Bucurestiul, pregatit de Sarbatoare: targuri de sezon 2015

 

Ca in fiecare an, cadourile ne intampina peste tot in oras. Iar targurile de Sarbatori sunt deja mai mult decat pregatite cu tot felul de bunatati de sezon si combinatii speciale care sa ne usureze goana dupa daruri.

 

targuri craciun bucuresti 2015

 

Bucharest Christmas Market


Chiar in inima orasului, la Piata Universitatii casutele, luminitele si bradul impodobit sunt mai mult decat suficiente sa ne introduca in atmosfera de Sarbatoare. Cadouri sunt cat cuprinde si umbla vorba ca, la un moment dat, va aparea si Mosul. In plus, periodic vor fi si concerte. 

 


Targul Cadourilor de Iarna - Desaga lui Mos Craciun

E absolut firesc ca Mosul sa dea o raita si pe la mall in secolul nostru. Iar la Bucuresti Mall si la Plaza Romania este asteptat pana in apropierea Craciunului.

 

 

Clay Play Christmas - Maratonul Atelierelor de Craciun

Sunteti tentati ca in acest an sa le pregatiti celor dragi cadouri personalizate? Atunci aveti ocazia sa le modelati din lut si sa le decorati in fiecare sambata de la 11:00 si marti de la 18:30 la centrul de ceramica si olarit Clay Play.

 

 

Bounty fair – Editie de Craciun

In weekendul 19-20 decembrie la Casa Universitarilor suntem asteptati la targul Bounty fair - care celebreaza Sarbatorile prin produse handmade romanesti. Peste 50 de artisti romani sunt invitati sa participe la eveniment.

Distribuie