• Share

Targuri de Florii, comori si fapte bune, prin Bucuresti

Targuri de Florii, comori si fapte bune, prin Bucuresti
Sursa foto: Bounty Fair Facebook

Comorile Egiptului Antic

Daca vrei sa vezi cam cum era pe vremea lui Tutankamon, da o fuga la Biblioteca Nationala pentru expozitia Comorile Egiptului Antic.

Ai artefacte expuse in doua sali, coduri QR cu ghid audio sau tururi cu ghizi. Trebuie sa stii ca principala atractie, masca lui Tutankamon, este o copie, data fiind politica muzeelor de a nu afisa cele mai importante exponate.

Poti merge de luni pana miercuri, intre 09:00 - 18:00, marti si joi de la 09:00 pana la 20:00, vineri intre 09:00 - 19:00 si in weekend deschiderea se face la 10:00, iar inchiderea la 19:00.

 

Intrarea costa 45 lei pentru adulti si 20 lei pentru copii. Cei sub 6 ani au intrare gratuita.

 
Sursa foto: Comorile Egiptului Antic Facebook

Copacul cu haine 10 - editia de primavara

De zece editii, Copacul cu Haine inseamna locul unde poti aduce haine, incaltaminte sau alimente pentru cei sarmani.

Pe 31 martie, la intrarea in Parcul Cismigiu, poti aduce si tu cate ceva. Bineinteles, totul trebuie sa fie nou si curat.

Targ de Florii la Muzeul Taranului Roman

Ai o Florentina sau alta floare in viata ta? Cadoul pentru ea se afla la Muzeul Taranului Roman, la traditionalul targ de Florii.

De vineri, 30 martie, pana duminica, 1 aprilie 2018, de la orele 10:00 ale dimineatii pana la 18:00, vei avea prilejul sa-i intalnesti si sa targuiesti o multime de lucruri frumoase, mestesugite cu sarg si incarcate cu semne si intelesuri.

Pret bilet: 4 lei, iar elevii, studentii si pensionarii 2 lei.

 
Sursa foto: Muzeul Taranului Roman Facebook

Inca un targ Florii, de la Bounty Fair

Daca nu ajungi la Muzeul Taranului Roman, poti da o fuga la Bounty Fair, targ de Florii si Pasti de la Casa Universitarilor. Artizani romani te asteapta din 31 martie pana pe 1 aprilie, intre orele 10:00 - 19:00.

Intrarea te costa 8 lei/zi.

 
Sursa foto: Facebook Bounty Fair

Bubble Expo - Air Max Day 2018

Cand auzi de Air Max te gandesti automat la Air Max 90, nu?

Ei bine, poti vedea cum au evoluat schimbarile estetice si tehnologice aparute pe parcursul timpului de la un model Nike la altul, la Bubble Expo, expozitia deschisa la Beans&Dots pana pe 1 aprilie.

Intrarea e gratuita.

Distribuie