• Share

Cat dureaza dragostea, party-uri si fapte bune pe patine

Cat dureaza dragostea, party-uri si fapte bune pe patine

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri 9– 13 ianuarie 2017

Luni - Dragostea dureaza trei ani

Incepi saptamana la Godot Cafe Teatru, unde de la ora 20:00 vezi Dragostea dureaza trei ani. Daca esti pe modelul hazliu, o sa iti placa piesa care vorbeste sincer despre problemele dintr-o relatie amoroasa. Pretul unui bilet e 40 de lei.

Marti - Open Mic la The Temple Social Pub

Azi ai ocazia sa iti faci debutul in lumea comediantilor care stau in picioare. De la 20:00 e seara de Open Mic la The Temple Social Pub. Se pare ca in fiecare marti va fi tinut obiceiul, asa ca daca inca nu ai curaj, mai e timp. Insa daca simti ca e momentul tau, poti sa te inscrii pe [email protected]. In cazul in care ai succes la public, poti primi si premii, pe langa motivatia unei cariere in domeniu.  

Miercuri - Rebel Rebel - David Bowie tribute 

Sigur ii duci dorul si tu lui David Bowie, asa ca cei de la Control te invita la o serata dedicata intru-totul artistului. De muzica se ocupa Iulian Morar ca tu sa ai parte de o calatorie impecabila prin multitudinea de personas muzicale ale lui Bowie. Intrarea este libera.

Joi - Ice, Ice, Baby! 

Ocaziile sa faci bine nu dispar o data cu sarbatorile de iarna, asa ca vino la Ice, Ice, Baby!, la Patinoar Cismigiu de la ora 19:00. Poti dona haine groase si accesorii pentru copii intre 6 luni si 18 ani. Cei care au nevoie de tine sunt dintr-o comuna din Buzau si iti apreciaza tot sprijinul. Intrarea pe patinoar se face cu o donatie minima de 10 lei, bani care merg la aceeasi beneficiari. Organizatorii spun ca la fata locului ar mai fi surprize, deci ne vedem acolo!

Vineri - AaRON - ”We Cut The Night” live

In seara asta, ne intoarcem iar in Control pentru concertul AaRON - ”We Cut The Night” live. Artistii francezi vin in premiera in Romania asa ca nu le rata cantarea de la ora 21:30. O sa iti faca pofta sa o tii tot asa intreg weekendul.

Intrarea este 70 de lei. Biletele au fost deja puse in vanzare.

Distribuie