• Share

Ce sa faci inainte si dupa Valentine’s Day in Bucuresti

Ce sa faci inainte si dupa Valentine’s Day in Bucuresti
Sursa foto: Vita de Vie Facebook

Ce sa faci de Ziua Indragostitilor: 

 

We Singing Colors - lansare album / Expirat

Tare inspirati au fost cei de la We Singing Colors cand si-au ales numele pentru ca ei chiar asta fac. Au melodii cu zvac, iar vocea Roxanei, solista WSC, te trimite direct in cele mai linistite locuri.

De sase ani ne tot canta despre zile bune, zile mai putin bune sau despre dragoste si alte asemenea sentimente.

Pe 14 februarie trupa lanseaza albumul Lone Learner, cu Sara Ledesma in deschidere. Unde? La Expirat, incepand cu ora 21:00.

Biletul costa 30 lei si poate fi cumparat de aici sau la intrare.

Concert de Ziua Indragostitilor - Mircea Vintila

Am fost noi la multe concerte, dar la unul folk intr-un muzeu, chiar de Ziua Indragostitilor, nu.

Vinovat pentru asta e Mircea Vintila, unul dintre cei mai cunoscuti cantareti ai acestui gen, care este, dupa propriile cuvinte, unic, uneori chiar mirific.  Asadar, pe 14 februarie, ora 18:00, poate dai o fuga la Muzeul National al Literaturii Romane, Sala Perpessicius, pentru un Valentine's Day cum sigur nu ai mai avut.

Intrarea e libera, e bine totusi sa faci o rezervare la [email protected]

The Sunset Limited la UNTEATRU

Daca concertele sunt pe placul vostru de Ziua Indragostitilor, poate vreti sa mergeti la o piesa de teatru in care joaca doi dintre cei mai cunoscuti actori ai momentului: Serban Pavlu si Richard Bovnoczki.

The Sunset Limited e propunerea noastra, se joaca la Unteatru, incepand cu ora 20:00.

Biletele costa 38 lei sau 49 cu o bautura inclusa si pot fi cumparate de aici.

Ce sa faci dupa Ziua Indragostitilor:

 

 Nordic Film Festival

Daca ti s-a facut dor de Suedia, Norvegia, Finlanda sau de nord in general, avem festivalul potrivit pentru tine. Nordic Film Festival, patru zile de proiectii premiate la Berlin, Chicago sau Toronto.

Ca mai toate festivalurile de film dedicate unei zone geografice, Nordic Festival are loc la Cinema Elvira Popesco.

Biletele costa 15 lei si pot fi cumparate de aici.

Sursa foto: Nordic Festival Facebook

Teo, Vio si Costel - Mare Show La Palat!

In viata oricarui artist vine un moment pe care il asteapta de-o viata: sa calce pe scena Salii Palatului. Pe 18 februarie e randul lui Teo, Vio si Costel sa arate ce pot intr-un mare show la palat.

Biletele costa intre 50 si 120 lei si se vand prin retelele  Eventim, Bilete.ro, Myticket, Bilet.ro, Iabilet si Blt si la Casa de bilete a Salii Palatului si magazinele partenere.

Sursa foto: Club 99 Facebook

Vita de Vie Electric

Vita de Vie a trecut de majorat si implineste 20 de ani. Asa ca au avut timp sa faca un playlist pe care sigur o sa il cantam cap-coada la Hard Rock Cafe, pe 18 februarie.

Biletele in picioare costa 39 lei, iar daca vrei un loc la masa, 65 lei. Ele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara precum si in ziua concertului la intrare.

Distribuie