• Share

Cea mai mare reuniune a verii, B'estfest muta capitala in islaz

Cea mai mare reuniune a verii, B'estfest muta capitala in islaz

 

Conform traditiei, la inceput de iulie ne mutam pentru un weekend in afara Bucurestiului, la islaz. Concerte, cluburi, silent disco, arts & crafts, sporturi, oameni prietenosi si multa voie buna - cam asa se anunta si in acest an prestigiosul festival B'ESTFEST Summer Camp.

 

 

 

 

Mai concret, editia din acest an a B'ESTFEST Summer Camp reuneste, intre 5 si 7 iulie, nume precum Texas, Nas, Chase & Status, Biohazard, Nneka si multi altii sub cerul liber, in B'estfest Park din Tunari. Nici macar ploaia anuntata la inceput de weekend n-are cum sa stea in calea unor prestatii live de marca.

 

In mini-orasul construit de organizatori pe malul lacului din Tunari n-ai cum sa te plictisesti. Cand te suprasaturezi de agitatie, da-i pe mute si participa la Silent Cinema (powered by ShortUp) sau la Silent Discotheque (in fiecare zi in Freedom Music Arena, incepand cu ora 22:00). Culturalizarea e prezenta la tot pasul prin tot felul de ateliere, demonstratii, performance-uri sau jocuri, iar sporturile, cu precadere cele inedite si extreme, te vor lasa gura-casca. Sa nu uitam de parcul de distractii, pentru un rush de adrenalina. Toate informatiile despre festival, precum si programul pe ore si zile le gasesti aici

 

Mai mult, ca sa fii la curent non-stop cu tot ce misca in B'estfest Park, pe parcursul celor 3 zile de festival, am lansat pentru tine o aplicatie de mobil gratuita, disponibila atat pentru IOS, cat si pentru Android.

 

Descarca aplicatia pentru Android de aici

Descarca aplicatia pentru IOS de aici

 

 

bestfest tunari 2013

 

 

Daca n-ai film de multime si agitatie, intotdeauna avem si sugestii pentru un weekend zen in capitala.

Daca n-ai film de multime si agitatie sau chef de deplasari, intotdeauna avem si sugestii pentru un weekend mai mult sau mai putin zen in capitala.

 

Acordurile de jazz si blues vor rasuna pana pe 7 iulie in Piata George Enescu. ArCuB Live Open Air - Jazz, Blues & More reuneste artisti de renume ai scenei de profil si performance-uri in premiera. Medeski & Martin & Wood, Mircea Tiberian Aleea Cosmonautilor feat Chris Dahlgren & Christian Lillinger + Nadia Trohin, Tomasz Stanko US Quartet sunt doar cateva din numele care transforma capitala intr-un oras al muzicii jazz. Si, bineinteles, intrarea este libera.

 

Si daca tot vorbim de jazz, vineri la Godot le vezi pe Jazzy Ladies Orchestra: Anca Sigartau si Manuela Cara. Proiectul include intre 3 si 7 instrumentiste, iar la concertul de vineri se va performa in 3.

 

Un Weekend la Baraka e intotdeauna binevenit: in parcul Herastrau muzica rasuna pana-n zori, cu DJ de tot felul si sporturi extreme in skate park-ul de vis a vis.

 

In alt parc, cel al copiilor, Bazar - Yard Sale pentru toata lumea: haine, electronice, antichitati, produse bio si orice alte obiecte vandabile vor fi comercializate la preturi foarte mici, iar tocmeala este incurajata. Produsele nevandute vor fi donate catre adaposturile de oameni ai strazii, pentru a fi reutilizate.

Distribuie