• Share

Ceainariile aduc toamna in canile lor

Ceainariile aduc toamna in canile lor

 

Vremea de afara ne imbie sa ne rasfatam simturile cu aromele delicate ale feluritelor ceaiuri pe care le descoperim in locatii ascunse de tumultul capitalei. Ceainariile sunt perfecte in momentul in care sezonul rece ne ia prin suprindere, putand fi prilejul revederii cu prietenii sau relaxarii dupa munca si in weekenduri. Iata unde putem regasi toamna in canile cu ceai!

 

 

ceainarii capitala 2015 bucuresti

 

 

Ceainaria ARTea

 

Bazandu-se pe un vechi proverb chinezesc "Mai bine cuvinte dulci la un ceai amar, decat cuvinte amare la un ceai dulce", Ceainaria ARTea isi doreste sa ofere o varietate de ceaiuri delicioase, intr-o atmosfera confortabila, departe de zgomotul orasului. Gasiti aceasta ceainarie in sectorul 1 al capitalei, in apropiere de Piata Romana.

 

 

La un ceai

 

Dupa cum o spune si numele acestei locatii, este locul perfect unde puteti sa va lasati incantati de o sinestezie a simturilor, fie ca este vorba de un ceai alaturi de fursecuri si prajituri, proiectii de filme, muzica live sau piese de teatru. Daca sunteti pe fuga, puteti lua si la pachet aromele toamnei si savura in intimitatea propriei locuinte.

 

 

Jasmine Tea&Art Gallery

 

Situata pe Bulevardul Iuliu Maniu, Jasmine Tea&Art Gallery se doreste a fi mai mult decat o ceainarie, reusind sa potoleasca setea de cunoastere si explorare a tuturor celor care-i trec pragul prin intermediul expozitiilor sale artistice. Adesea, sunt organizate seri de club de carte, miresmele ceaiurilor ajutandu-i pe cei care participa sa se relaxeze.

 

 

Griffin Tea

 

Aflata la doi pasi de Cismigiu, ceainaria Griffin Tea ne asteapta sa incercam fiecare ceasca de ceai cu propria sa individualitate, bazata pe armonii irepetabile dintre apa si foc. Locatia aceasta ne imbie si la un joc de Catan, pictura pe cani sau lectura, cat timp savuram reteta preferata de ceai.

 

 

Ceai Dansant

 

Calea Victoriei este locul unde oazele urbane sunt deghizate in ceainarii. Ce alt pretext mai bun de escapism, relaxare si exprimare artistica libera putem gasi? Ceaiurile se savureaza in timpul zilei, urmand ca serile sa fie condimentate cu diferite evenimente dansante.

Distribuie