• Share

Centrul orasului, invadat de creatiile artistilor romani

Centrul orasului, invadat de creatiile artistilor romani

 

Toamna incepe bine bine, cu petreceri high-quality, concerte inedite, expozitii si mai si, plus inca 2 zile de muzica clasica pe malul Dambovitei! Sa mai spuna cineva ca Bucurestiul nu se prezinta bine la capitolul timp liber!

 

Ziua clar nu se sta in casa, mai ales ca vremea de inceput de toamna tine cu noi, iar noi tinem la quality-time in oras.

 

 

 

spatiu expandat individ si masa

Mihai Balko @ Spatiu Expandat - individ si masa

 

 

Centrul Vechi (zona pietonala din fata Hanului lui Manuc) se mai debarseaza de atmosfera de bere si mici printr-o expozitie realizata de 6 artisti sub numele de Spatiu expandat - invidid si masa. Itinerariul expozitiei continua in locuri precum Muzeul National de Istorie a Romaniei, Statuia lui Carol I, Parcul Cismigiu, Carturesti Verona si Strada Franceza. Un proiect pentru oameni, pentru oras, pentru viitor.

 

 

Indoor, la Aiurart, pana pe 17 septembrie, dansul e la loc de cinste in expozitia Dancing Frames marca Point 4 Space Group, prin proiectii, decupaje sau transpuneri ale imaginii in diverse medii. 

 

 

 

dancing frames aiurart

Dancing Frames @ Aiurart

 

 

Dupa o doza generoasa de arta, intra la fix niste muzica mai mult sau mai putin clasica, literatura si cultura baroca intr-un mediu de poveste: pe malul Dambovitei, esplanada noului sediu al Bibliotecii Nationale. Nocturne Baroce se incheie in seara de 8 septembrie.

 

Iar apoi incepe distractia!

 

 

Vineri lasa-te purtat intr-o atmosfera de poveste si carnaval, pe ritmuri electronice, cu ocazia Karnivale la Arenele Romane. Reboot, Butch, Onur Ozer, Sis, Andrey Pushkarev si Mano se vor ocupa de muzici, iar fachirii, picioroangele, focurile de artificii si clovnii de intretinerea atmosferei. 2 in 1!

 

 

 

karnivale reboot arenele romane

Reboot - Karnivale @ Arenele Romane

 

 

Dupa cum ne-a obisnuit, Muzeul National de Arta Contemporana gazduieste evenimente nisate si extrem de interesante, dar poate ca cel mai cel este De.kolectiv din acest weekend. Vineri si sambata, fratele mai mic al Rokolectiv-ului face o dedicatie muzicii germane si ii aduce la pupitru pe Pollyester, Jakob Korn, Mouse on Mars, Heatstick si multi altii.

 

 

 

dekolectiv mnac

Mouse on Mars - De.kolectiv @ MNAC

 

 

Sambata, se lasa cu un concert in grup restrans la The Londophone, intr-un melanj de haunting, experimental, post rock si trip hop sub numele de Poetrip, in timp ce la Tete-a-tete trupa The Mob readuce in prim plan hit-urile oldies but goldies.

 

Un nou episod Double Damage va avea loc intr-un decor nou la Kristal Glam Club, cu tema Falling Out, alaturi H.O.S.H., Falling Out, NTFO si Mahony la butoane.

 

 

 

double damage kristal

H.O.S.H. - Double Damage @ Kristal Glam Club

 

 

Bine ai venit, toamna cea plina de evenimente! Te vom urmari indeaproape...

 

 

 

Distribuie