• Share

City Rush 5-11 octombrie

City Rush 5-11 octombrie

City Rush iti da sugestii nu ca sa te convinga, ci ca sa iti satisfaca "that certain itch", nevoia de o experienta draguta sau o descoperire in dedesubturile Bucurestiului.

 

Saptamana asta artisti importanti expun in Bucuresti, in paralel sau in cadrul Bucharest Art Week. In plus, petreceri simpatice si auditii de jazz experimental.

 

#eye candy

Se deschide Mobius, o noua galerie cu staif care isi propune sa fie  o platforma pentru proiecte de arta contemporana din Europa de Est. Prima expozitie va fi SIMVLACRVM, un solo show al maiastrului Roman Tolici curatoriat de criticul de arta de origine elvetiana Simon Hewitt. Cele mai noi picturi ale lui Tolici analizeaza cum omenirea defineste concepte care creeaza contextul functional al existentei.

Joi, 8 octombrie | Mendeleev D.I. 2 | 7 pm

 

Bonus: Intre 10 si 16 octombrie, la Cerefrea, Dan Perjovschi expune, pentru prima data in Romania, Wiredrawing si The Dark Parliament, doua lucrari care depasesc stilul obisnuit al artistului, transpunand desenul in obiect. Vernisajul va fi urmat de un artist talk cu Perjovschi si Nedko Solakov, acest corespondent bulgar al artistului. Evenimentul e parte din Bucharest Art Week, care se intampla intre 9 si 16 octombrie.

 

perjovschi bucuresti art week solakov

 

#ear candy

Vineri seara, in sala Galvanizare a halelor Carol se continua aventura postindustrială româno-norvegiana cu o seară de progressive free jazz rock & blues, pânze holografice și vibe electronic. Krokofant, trupa norvegiana de jazz, va fi insotita de lucrarea video Shining in the Dark a We Are Worms pentru o seara experimentala si mentala.

Vineri, 9 octombrie | Dr. Constantin Istrati 1 | 7 pm

 

Bonus: Sambata suntem tentati cu o petrecere de 24 de ore. CRUD, experiment veDJetal la Combinatul Fondului Plastic. Se promit explorari ale atelierelor artistilor, live cooking si expozitii pe zi, iar noaptea cateva seturi energice, mapping si proiectii de filme experimentale. Suna bine, mergem.

 

crud party

 

# thought candy
Reincep serile Documentary Mondays la Centrul Cultural Ceh. Azi puteti vedea Population Boom, film austriac facut in 2014 care ataca problema suprapopularii planetei si a efectelor acestui proces.

Luni 5 octombrie | Ion Ghica 11 | 8 pm

Distribuie