• Share

Concerte de toate felurile, cafea si limonada

Concerte de toate felurile, cafea si limonada
Sursa foto: Flickr.com

Top 5 evenimente in Bucuresti in perioada 15 - 18 iunie 2017

Ca Pe Vremuri: Compact, Iris, Holograf

Nici nu mai credeai ca se poate, dar iata: pe aceeasi scena vor urca cele mai iubite trupe de rock ale Romaniei imediat postdecembriste ca sa iti fie mai usor sa te bucuri “Ca pe vremuri”. Totul se intampla la Arenele Romane, de la ora 18:00, si va dura vreo 5 ore. Ca sa stii la ce sa te astepti, am gasit pentru tine Iris cantand “Sa nu crezi nimic”, la TVR 1, in 1997. Da, cam asa era.

Bilete gasesti aici de la 64 lei.

The Fresh - Parov Stelar, Wax Tailor, GOLAN & Oktopus

Si azi ne intoarcem la Arenele Romane, acum de la ora 20:00, ca sa ascultam Parov Stelar, Wax Tailor, GOLAN si Oktopus in deschidere. Totul e in aer liber si sigur distractiv.

Un bilet e 109 lei in presale.

Cafeneaua MNAC - Inaugurare

Motive si mai multe de mers la MNAC, se inaugureaza noua cafenea si nu oricum, ci cu fast. Dansul si Avansul e evenimentul numarul 1 din locatie unde e rost de disco, funk, deep house si inca ceva. Totul de la ora 16:00.

Intrarea e libera, dar spatiul limitat.

Kings of Leon - Walls Tour

Probabil stii si, cel mai sigur, vii. Fii atent, ora e 17:30, pe National Arena, si in deschidere e LP. Organizeaza-te cu cap.

Bilete mai gasesti inca de la 95 lei.

Lemonade Festival 2017

Pai chiar asa? Daca nu acum atunci cand? E clar ca era vremea pentru un festival al limonadei asa ca pofteste de serveste duminica la Food Hood de la ora 14:00.

Intrarea e libera.

Distribuie