• Share

Concerte tari, bucurii mari, cu haine, mancare si case frumoase

Concerte tari, bucurii mari, cu haine, mancare si case frumoase

Creative Fest

In cazul in care nu te simteai destul de creativ, afla ca iti poti lua doza reparatoare chiar in Bucuresti, chiar la Romexpo, chiar in weekendul asta.

Creative Fest, care e, conform organizatorilor (Primaria Capitalei), cel mai mare festival de arta si cultura urbana din Bucuresti, te cheama la Intrarea A Romexpo pentru trei zile de concerte, arta urbana, demonstratii de graffiti si freestyle, acrobatii cu skateboard si biciclete, gastronomie plus multe altele.

De cantari se ocupa  Wyclef, Dub Pistols, Delinquent Habits, Pete Rock & CL Smooth, Looptroop Rockers și ZiGGi Recado, Culese Din Cartier, Vița de Vie, The Mouse Outfit, Coma, Gojira & Planet H, Grimus, Vlad Dobrescu, DJ Sauce, Prop Dylan, Pistol cu Capse.

Intrarea e libera, asa ca poate dai o fuga intre 22-24 septebrie pe acolo.

 Azealia Banks live in Control

Inainte de toate, asculta melodia asta:

Sigur ti-o amintesti, sau macar ti-e cunoscut clipul. Unii zic ca e comerciala, altii zic ca e unica, cert e ca Azealia Banks isi vede de treaba ei si scoate hit dupa hit, iar vinerea asta, pe 22 septembrie, vine in Club Control, in una din serile dedicate aniversarii de noua ani a clubului.

Un bilet costa 50 de lei si poate fi cumparat de aici.

 Bounty Fair, editia de toamna

Fetelor, speram ca aveti ceva bani "pentru zile in care vad o rochie misto si poate mi-o iau". Weekendul asta, la Casa Universitarilor, puteti sa va cumparati haine si accesorii create de designeri romani.

Bounty Fair e targul care aduce in curtea Casei de cateva ori pe an haine colorate, dar si expozitii foto sau concursuri.

Intrarea e 8 lei/persoana/zi, iar programul e de la 10:00 la 20:00.

Noaptea Caselor

In fiecare toamna, cateva case si apartamente interesante din Bucuresti in care locuiesc de la artisti la ingineri pot fi vizitate de tine si prietenii tai.

Anul asta, la Noaptea Caselor, poti sa iei pulsul Avanpost8 → Carol 53 → Casa Jurnalistului → Casa Lupu → Casa Costa-Foru → Colivia → CZVL12 → EFdeN → Gradina Sticlarilor → Gradina Viitorului → Home Matasari → Insula42 → Manasia Hub → SBang → Scrie despre tine.

Si, ca sa te descurci si sa iti faci un traseul, uite aici o harta utila. Nu trebuie sa platesti niciun ban nicaieri pentru activitatea asta.

Asa a fost anul trecut la Carol 53. Sursa foto: Facebook Noaptea Caselor

Distribuie