• Share

Dans, muzica, targuri si festivaluri

Dans, muzica, targuri si festivaluri
Foto: Octav Dragan.

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 17 - 21 octombrie 2016

Imagineaza-ti ca esti turist in Bucuresti. Stim, locuiesti aici de cel putin cinci ani, il cunosti cu bune si cu rele si crezi ca nu te mai poate surprinde nimic. Insa noi iti suntem ghid pentru urmatoarele cinci zile si-ti aratam capitala mai vesela, mai talentata si mai organizata decat o stii:

Luni – Amprenta

Pasiunea pentru dans te aduce la Amprenta pentru programul curatorial al Madalinei Dan. Intre 17 octombrie si 20 noiembrie poti vedea performance-uri, spectacole si discutii din cadrul proiectului cu pricina atat la Centrul National al Dansului, cat si la Caminul Moses Rosen.

Cele mai recente lucrari includ „The Agency of Touch” – tactile performance, „All that mattered” – colaborare cu Sergiu Matis, „Mother of Steel” – colaborare cu Agata Siniarska, „Dominic Stanca” – colaborare cu Ciprian Muresan si multe altele.

Programul? 17 - 22 octombrie CNDB: „The Agency of Touch”, 23 – 25 octombrie Caminul Moses Rosen: „The Agency of Touch”, 28 octombrie ora 19.30: „All that mattered”, 30 octombrie ora 19.00: „Dominic Stanca”, 30 octombrie ora 20.00: „What’s at work”, 13 noiembrie ora 19.30: „Mothers of Steel”, 19 noiembrie ora 19.30: „anti(aging)” si 20 noiembrie ora 19.30: artist talk Madalina Dan.

Daca accesul la spectacole te costa 25 Lei – pret intreg sau 15 Lei – pret redus, intrarea la artist talk este gratuita.

Marti – Stema

Baietii de la Stema au concert in Control incepand cu ora 21:00. Si cum cel din Iasi s-a amanat din motive tehnice, vii sa-i vezi alaturi de Artan, SuperEd, Narcis Axinte si Dan Nicolau. Intrarea e mai mult decat decenta – 10 Lei - si-n plus, dupa ora 22:00 ai 50% discount la bar.

Miercuri - Otherside & YellLow

Tot concert si astazi, dar alt gen si-n alta locatie. Muzica electronica live, in Expirat. Cu Otherside & YellLow. La Otherside iti plac tentele subtile electronice si vibe-ul futurist, pe cand YellLow vine cu un sound analog si digital. Ne vedem in Sala Compresoarelor de la 21:00, iar pretul unui bilet este 20 Lei.

Foto: Expirat FB.

Joi – Targul Imobiliar National tIMOn

Vrei sa te muti si te-ai cam saturat sa cauti pe site-uri? Hai la tIMOn, cel mai mare targ imobiliar, in Piata Constitutiei. Cand spunem cel mai mare ne referim la suprafata expozanta si numarul de companii participante, cu programe de reduceri si proiecte prezentate in exclusivitate la eveniment.

Se desfasoara intre 20 – 23 octombrie, cu un program de la 10:00 - 20:00 de joi pana sambata si duminica intre 10:00 si 17:00.

Vineri - Festivalul Castanelor

Daca odata cu venirea toamnei abia astepti sa incerci cateva castane coapte de la tarabele cu specific de prin parcuri, acum ai chiar festival dedicat acestor delicatese. Primul eveniment de acest gen iti aduce castanele coapte, sub forma de piure, gaufre, clatite cu pasta sau sub multe alte combinatii. Savuroase toate, desigur. In parcare la mall Plaza, intre 21 – 30 octombrie, cu ocazia a 12 ani de la deschidere.

Nu lipseste muzica, nici live cooking show-urile, mancarea traditionala romaneasca, atelierele sau workshop-urile in care inveti sa mestesugaresti de la artizanii populari.

Intrarea e libera, dupa cum te asteptai, si incepe in fiecare zi, la ora 10:00.

Distribuie