• Share

De weekend: concertul anului nu se mai lasa asteptat

De weekend: concertul anului nu se mai lasa asteptat

 

In acest weekend se da oficial startul la anotimpul cel mai interesant din punct de vedere al optiunilor de going out. Teatru, petreceri, festivaluri, ateliere etc., toate tipurile de evenimente isi fac loc in noul sezon, iar noi ne asiguram ca nu ratezi nimic din ce te intereseaza!

 

 

 

evenimente toamna 2012

 

 

 

 

Din punct de vedere artistic si cultural, iti recomand 3 expozitii de arta, una mai diferita decat alta.

 

 

Incepem cu Raving History-ul lui Tara von Neudorf, unul dintre cei mai intriganti artisti de pe la noi. La Anaid Art Gallery veti putea admira pana pe 23 septembrie lucrari care vor pune multe semne de intrebare despre trecutul nostru, societatea in care traim, dar si viitorul incert. "Tara (von Neudorf) ofera publicului contemporan imaginea unei lumi ravasite, in care valorile au fost transformate, reinterpretate, trunchiate sau prea-marite pentru a servi unor idealuri politice."

 

 

 

tara von neudorf raving history expozitie

 

 

 

Prima expozitie in Romania a pictorului abstract de origine germana Adrian Bayreuther, intitulata Transmaterialismus (o combinatie intre constructivism, futurism si suprematism), cuprinde lucrari inspirate de pictorul Kazimir Malevich si este deschisa publicului la Elite Art Gallery pana pe 12 septembrie.

 

 

Pentru a afla ce mai creeaza tineri nostri artisti, iti propun sa arunci un ochi pana pe 3 septembrie asupra expozitiei Master UNARTE de la Galeria Simeza, in cadrul careia Laura Dumitrescu, Oana Boieru, Alexandra Popescu, Ioana Sisea, Sibel Osman, Diana Vasilescu si Maria Zurbagiu isi prezinta stilul personal.

 

 

 

expo aventuri la pescuit si vanatoare 2012

Expo Aventuri la pescuit si vanatoare @ Piata Constitutiei

 

 

Daca subiectul arta nu te prea pasioneaza, poate Expo Aventuri la vanatoare si pescuit intra la fix in acest sfarsit de saptamana. Intre 30 august si 2 septembrie, in Piata Constitutiei vei putea asista la editia aniversara cu numarul 10 a celebrei expozitii de pescuit sportiv, vanatoare si alte activitati outdoor. E bine de stiut ca evenimentul include atat o expozitie cu vanzare, cat si demonstratii ale profesionistilor in domeniu.

 

 

La capitolul muzica, lucrurile stau chiar prea bine in capitala! Bineinteles, cel mai important eveniment il constituie mult-asteptatul concert Red Hot Chili Peppers de pe 31 august, o premiera pe National Arena si un eveniment care se anunta memorabil de-a dreptul. 

 

 

 

concert red hot chili peppers bucuresti 2012

Red Hot Chili Peppers @ National Arena

 

 

Totusi, daca aglomeratia nu e tocmai pe placul tau, o alternativa interesanta se iveste la orizont: Fatboy Slim - prima petrecere din cinema! Live din Brighton, Big Beach Boutique 2012, va rasuna timp de 100 de minute in Grand Cinema Digiplex vineri, 31 august, incepand cu ora 21:00. 

 

 

Iar vinerea nu se incheie aici! La etajul 19 (si ultimul!) al cladirii de birouri Nusco Tower vei dansa pe ritmurile lui Daniel Bortz si Trickski intr-un festin al muzicii electronice - Matter of Fact 2 - Soul Night.

 

 

 

jobe kres good life the ark

Jobe @ The Ark

 

 

Nu-i asa ca iti era dor de The Ark? Ei bine, sambata te asteapta acolo un Good Life pe cinste, cu Jobe, Kres, plus Kosta, Heion si That Couch Funk Collective la butoane, urmat de un after-party semnat Charlie Boy si Snygg la Barocco, incepand cu ora 05:00.

 

 

Pentru niste respiro dupa atata activitate care implica dans si dimineti nedormite, de luni incepe la Clubul Taranului Undercloud - Festivalul de Teatru Independent de Orice. Pana pe 13 septembrie, teatre precum InCulise, Act, Luni de la Green Hours, Godot, Metropolis si altii pun in scena, fara briz-briz-uri si artificii piese care vorbesc pe limba tuturor spectatorilor.

 

Enjoy the autumn!

Distribuie