• Share

De weekend: Control se inchide & rock-ul e in parc

De weekend: Control se inchide & rock-ul e in parc

 

De la senzatii prin arta, scurt-metraje hot, la tatuaje in club sau rock in parc, weekend-ul acesta a venit momentul sa experimentezi! Vremea tine cu noi, asa ca de ce nu te-ai descotorosi de rutina de sfarsit de saptamana pentru a incerca noi activitati in oras, toate cu potential de resuscitare a spiritului dupa o canicula interminabila...

 

 

Pe 16 august are loc vernisajul expozitiei de pictura, grafica, instalatie media si obiect a artistului Gheorghe Mardare: Senzatie si imagine - deschisa publicului pana pe 26 august la Elite Art Gallery. Pe timp de zi, vineri si sambata ai ocazia sa intri in lumea experimentala a artisului basarabean, plina de mesaje estetice.

 

 

 

expozitie senzatie si imagine elite art gallery

Senzatie si imagine @ Elite Art Gallery

 

 

Daca preferi fie fashion-ul, fie mancarea, fie pe amandoua, Fashion Picnic te asteapta sambata la Libraria Bastilia intr-o atmosfera tipic britanica, cu demonstratii live, prezentari de moda si degustari de produse englezesti. 

 

 

Incepand de vineri, in marile cinematografe din capitala are loc o premiera: proiectul Hot Shorts reuneste 3 scurt-metraje care au facut furori la festivaluri importante de afara - Bora Bora (regia Bogdan Mirica), In film la nasu (regia Cristina Jacob) si Tatal meu e cel mai tare (regia Radu Potcoava), in 2 ore de drama, comedie si actiune 100% romaneasca.

 

 

 

hot shorts cinema bora bora

Bora Bora @ Hot Shorts

 

 

Seara se lasa cu muzici serioase, intrucat vineri, incepand cu ora 19:00, Parcul Carol (Arenele Romane) va rasuna pe ritmuri rock cu Vita de Vie, Coma, Steelborn, Manfellow si X-plod timp de 4 ore, intr-un tip de eveniment foarte comun pe alte meleaguri. Parcul devine scena, loc de reuniune, prilej pentru dans si cantec, si, cum altfel, cu acces liber pentru tot poporul. Rock in parc!

 

Apoi ai ocazia sa te refugiezi in club (Fratelli Social Club), alaturi de Shantel & Bucovina Club Orkestar pentru un concert melanj, in care muzica cu radacini balcanice va fi mixata pe ritmuri electronice contemporane. Inedit si hot!

 

 

 

shantel fratelli social club concert bucuresti mamaia

Shantel @ Fratelli Social Club

 

 

Si ca sa inchei seara intr-o nota memorabila, iti propun sa-i asculti pe The Mono Jacks & The Amsterdams in cadrul Control Closing Weekend, intrucat clubul nu numai ca isi inchide portile pe ultima bucata de vara, dar se si muta intr-o noua locatie. Iar anii de muzica indie si alternativa care au incantat si marcat capitala prin intermediul Control trebuie comemorati cum se cuvine!

 

 

 

the mono jacks the amsterdams control closing ultimul weekend control

The Mono Jacks @ Control

 

 

Daca o noapte de vineri atat de agitata nu ti-a umplut de tot paharul, duminica ai ocazia sa-ti tunezi corpul cu tatuaje din cele mai traznite, totul pe ritmuri marca Velvet City, in cadrul Tune your body  la El Dictator Club. Luni sigur vei crea invidii in gasca de prieteni sau chiar senzatie printre colegii de birou!

Distribuie