• Share

Evenimente in aer liber - lider de audienta in capitala

Evenimente in aer liber - lider de audienta in capitala

 

Un nou weekend, o noua sansa de a te bucura de o serie de evenimente in aer liber, atat pe timp de zi, cat si sub clar de luna. Sport, abordari inedite ale artei, film, fashion, party-uri - le ai pe toate adunate intr-un sfarsit de saptamana compact si interesant. Asa cum ne-am tot obisnuit in ultima perioada...

 

 

Pe 10 iulie s-a dat startul editiei de vara a proiectului Agentia de Arta, in care publicitarii si colaboratorii independenti intr-ale publicitatii expun proiecte de arta inedite la Aiurart. Timp de o luna, publicul va putea intelege mai bine granita fina dintre advertising si arta si nivelul de creativitate al oamenilor din domeniu.

 

 

 

agentia de arta aiurart 2012 vara

 

 

 

Libraria Bastilia lasa cartile pe plan secund pentru o intalnire cu experti intr-ale fashion-ului in cadrul evenimentului Coming Out of the Closet - sambata si duminica, cu haine si accesorii uitate prin dulapurile redactorilor de moda.

 

 

Amatorii de film nu mai sunt nevoiti sa se adaposteasca in cinematografele din mall-uri sau in cele de stat, intrucat in perioada urmatoare parcurile sunt the new cinemas! In Herastrau, pana la sfarsit de sezon, CinePark aduce filme de actiune, comedii, drame, SF-uri si romance-uri la intrarea Charles de Gaulle, weekend de weekend.

 

 

 

via spor soseaua kiseleff 2012

 

 

 

Tot prin zona, pe Soseaua Kiseleff, Via Sport invita bucurestenii la distractie si sport pe timp de vara: tenis de masa, de picior, baschet, fusbal, ciclism, plus terase si muzica pentru cei veniti sa-si clateasca ochii. Daca-ti place sa traiesti Life at the extreme, Volvo te invita la wall climbing, bike trial si street ball!

 

 

Si daca tot vorbim de sport, sambata se da startul BCR Ladies Open cu meciurile din calificari pe Arenele BNR, urmand ca marea finala sa se dispute duminica, 22 iulie. Si cum avem multe reprezentate pe scena tenisului mondial, speram ca titlul sa revina tarii gazda! :) 

 

 

bcr ladies open bucuresti 2012

 

Cu atata sport si film, nici nu-ti dai seama si s-a lasat deja seara asupra capitalei, moment perfect pentru niste party-uri in aer liber. Si nu numai!

 

 

- Herastraul este vineri gazda petrecerii aniversare de 1 an Yourstruly! In zona BTT, organizatorii au pregatit o multime de surprize, cea mai mare constand in line-up-ul grandios: Azari & III si Fur Coat vin pentru prima oara in Romania si promit show-ul de pe lume.

 

 

 

azari iii fur coat yourstruly herastrau

Azari & III @ BTT Herastrau

 

 

- Intr-un cadru mai high-class, in Square 15, La Ven Der revine cu Sonar-istii Cocolores vineri, 13 iulie, pentru muzici de dans pana-n zori.

 

- O zi mai tarziu, Wedance popseste la Arenele Romane cu Out of Space, reunindu-i pe aceeasi scena pe Pan Pot, Robert Dietz , Gaiser, Martin Landsky & Cezar.

 

 

 

out of space arenele romane

Pan-Pot @ Arenele Romane

 

 

Daca vrei sa iei o pauza de party, Bucharest KoolHunt 2012 – Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri te intampina sambata in cele 24 de localuri cu bauturi si alte delicii for free, plus un party la final in Madame Pogany pentru cei mai silitori KoolHunteri!

 

 

O vara cu multe bucurii, care sigur nu se opresc aici! Stay tuned.

Distribuie