• Share

Evenimente misto aproape si chiar gratis

Evenimente misto aproape si chiar gratis
Sursa foto: Art Safari FB

7 lucruri de facut in Bucuresti in saptamana 22 – 28 mai 2017

Luni – Art Safari 2017

Art Safari 2017 e in plina desfasurare si ai timp pana pe 18.06 sa te tot duci la Galeriile Kretzulescu sa vezi cea mai mare expozitie de arta din Romania. Programul incepe in fiecare zi de la ora 12:00. Anul acesta ai ocazia sa admiri ce au facut pictorii romani in ultimii 200 de ani, intr-o expozitie dedicata lui Stefan Luchian si alta in care te preumbli de la Nicolae Grigorescu la Ion Grigorescu.

Un bilet pentru o zi 25 lei si un abonament pentru toata perioada e 45 lei.

Marti – UFe & Balasa Percussion

Ritmuri tribale te asteapta azi in Control de la ora 21:00. Daca e marti, e totul la jumatate de pret, exact cum iti place tie. Bine, si noua.

Intrarea e 10 lei.

Miercuri – Bookfest 2017

Uite ca incepe inca un festival in perioada asta plina. Acum vorbim despre unul dedicat cartilor. De azi pana duminica, la Romexpo, cumperi carti, te plimbi printre ele, asculti prezentari si participi la colocvii. In fiecare zi, de la ora 10:00, ai acces sa le faci pe toate.

Intrarea e libera.

Joi – Festivalul Zilele Africii 2017

Singurul eveniment dedicat culturii africane se desfasoara de joi pana duminica in Kran, in fiecare zi de la ora 20:00. Ai multa muzica, workshop-uri, ateliere si demonstratii, toate cu acelasi scop - sa te aduca mai aproape de tot ce inseamna continentul african.

Intrarea e libera.

Vineri – Femei pe Matasari - Festival Urban

Strada Matasari se deschide iar cu tot ce are mai dragut de oferit. Evenimentul a ajuns deja la cea de-a saptea editie, ceea ce ne bucura nespus. Festivalul este deschis in perioada 26 - 28 mai in fiecare zi de la ora 20:00.  

Sursa foto: Femei pe Matasari FB

 Sambata – Deep in the Grass 2

Hai sa petreci o sambata perfecta, de la ora 14:00, in Gradina Botanica cu muzica buna la Deep in the Grass 2. O sa ii asculti pe Gorje Hewek & Izhevski, Death on the Balcony, Mircea & Alex Babescu, Bross si Mihai Vladu.

Intrarea 20 lei pentru primele 300 de bilete, 25 lei in presale si 30 lei la fata locului, plus inca 5 lei taxa de intrare in Gradina.

Duminica – O mie de motive

Razi de depresie, ca asa merita, la un spectacol cum trebuie. O mie de motive se joaca la Point, de la ora 20:00, cu Florn Piersic jr. in rol principal  si regizor Horia Suru. Ca sa stii de ce te duci, vezi trailerul de mai jos.

Intrarea e 50 lei.

 

Distribuie