• Share

Evenimentele lunii noiembrie pentru care merita sa punem bani deoparte

Evenimentele lunii noiembrie pentru care merita sa punem bani deoparte

 

Luna noiembrie, cunoscuta si sub denumirea populara de brumar, ne incurajeaza sa parasim confortul caselor cel putin in weekend-uri, cu toate ca frigul iernatic si-a intrat in drepturi. Cocktail-ul evenimentelor pentru aceasta luna este preponderent muzical si teatral, insa printre optiuni am inclus un si festival special organizat pentru cei mici.

 

 

evenimente recomandari noiembrie 2015

 

 

Festivalul national de teatru Independent - FNTi 2015 (2 - 8 noiembrie)

 

Ajuns la cea de-a treia editie, Festivalul national de teatru Independent (FNTi) se va desfasura in perioada 30 octombrie - 8 noiembrie, in locatii precum Teatrul Elisabeta, La Scena si Green Hours. Fiind singurul festival de gen care si-a propus sa acopere intreaga tara, programul din acest an este unul exhaustiv. Pentru mai multe detalii, puteti da click aici.

 

 

The Mission 15 Years - Sven Vath, Luciano (7 noiembrie)

 

In noaptea de 7 noiembrie, sarbatorim 15 ani de nopti nedormite, pe ringul de dans al Salii Polivalente, alaturi de The Mission. Artistii care vor asigura muzicalitatea in aceasta seara speciala sunt Sven Vath si Luciano. Pretul biletelor variaza intre 55 si 200 RON, in functie de perioada cumpararii si categoria aleasa.

 

 

KINOdiseea 2015 (13 - 18 noiembrie)

 

Festivalul international de film pentru copii, KINOdiseea, a ajuns la cea de-a 7-a editie, desfasurandu-se in perioada 13-18 noiembrie. Printre locatiile in care ne vom putea delecta cu premiere nationale, filme de lungmetraj, animatii si multe altele se numara Cinema Studio, Cinema Eforie si Cinema Elvire Popesco. Noutatea din acest an este reprezentata de inaugurarea unei noi sectiuni dedicate adolescentilor - Teenagers in Focus.

 

 

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2015 (21 noiembrie)

 

Editia din acest an a Noptii Devoratorilor de Publicitate va fi gazduita de Beraria H, pe data de 21 noiembrie. Cele mai noi spoturi publicitate internationale vor fi acompaniate de concertul Simonei Radu, evenimentul fiind animat de Tiberiu Popovici MC. Mai multe detalii vor fi anuntate in curand.

 

 

Jose Carreras - A Life in music - Final World Tour (26 noiembrie)

 

Cunoscut de multi dintre noi ca unul dintre cei trei tenori, Jose Carreras isi va incheia cariera in cadrul unui ultim turneu mondial, denumit "A Life in music", ajungand si in capitala pe data de 26 noiembrie. Romexpo va gazdui un concert alcatuit din melodii celebre ale perioadei "Belle Epoque", precum si din arii de opera, opereta si musical cunoscute. Preturile pentru aceasta seara sunt cuprinse intre 162 si 864 RON, in functie de categoria aleasa.

 

 

Interval 100 (27 noiembrie - 1 decembrie)

 

Interval este cel mai lung eveniment muzical din Europa. Planuit ca o petrecere care va tine 100 de ore non-stop, Interval 100 se va desfasura in Club Guesthouse si FORM, pe scena urcand peste 80 de artisti internationali si autohtoni, precum French Fries, Culoe De Song si Bambounou. In aceasta perioada, puteti achizitiona abonamentele la pretul de 285 RON, numarul acestora fiind limitat. Nu uitati ca nu puteti cumpara abonamente de la intrare.

Distribuie