• Share

Filme, carti, muzica si party

Filme, carti, muzica si party
Foto: UrbanEye Film Festival FB.

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 14 - 18 noiembrie 2016

Frigul a venit si a facut din noi cautatori-de-un-loc-cald de profesie, insa cele cinci lucruri numai bune de facut in Bucuresti saptamana asta vin la tanc, cat sa-ti dea idei unde sa-ti petreci timpul. Si calitativ, si fara griji de extremitati reci, la concertele Zucchero si Avishai Cohen, Targul International Gaudeamus, festivalul de film documentar UrbanEye si party-ul Under the ground.

Luni - Zucchero

De prin ’70 il tot asculti la radio si-n concerte, ba „Senza una donna”, ba „Diamante”, „Il volo” sau nelipsita „Baila Morena”. Iar acum a lansat si album nou, „Black Cat”, deja intrat in topurile din Italia, Elvetia si Austria, in care a colaborat cu Avicii sau Bono. Toamna aceasta l-a promovat in peste 30 de orase mari din Europa, si astazi ajunge in Bucuresti, la Sala Palatului, de la ora 20:00.

Bilete mai gasesti pe eventim.ro doar categoriile III - VII, cu preturi intre 178 - 348 Lei.

Marti - Avishai Cohen

Si Avishai Cohen a lansat album nou, ECM „Into the Silence”, pentru care pasiunea ta pentru jazz ii multumeste. E o colectie de compozitii pentru quartet trompeta, pian, bas si tobe cu saxofon tenor, in cazul unora dintre piese.

Te bucuri deplin de el la Sala Radio, de la 20:00, dar intai iti cumperi bilete de aici, la preturi intre 185 Lei - categoria 1 si 105 Lei - categoria 3A.

Miercuri - Targul International Gaudeamus

Radio Romania organizeaza si anul asta, cum te-a obisnuit de 22 de editii incoace, Targul Gaudeamus. A 23-a editie, Carte de invatatura, are drept invitata de onoare China, cu standuri de literatura chineza contemporana si evenimente pe alese, sute de mii de alte titluri de pe piata romaneasca si internationala, expozitii si concursuri.

De pe 16 pe 20 noiembrie, poti veni la Romexpo, Pavilionul Central, intre 10:00 si 20:00, iar biletul de intrare e 5 Lei/zi si 10 Lei/abonament valabil pe toata perioada targului. Daca esti elev, student, cadru didactic, bibliotecar sau pensionar, accesul este gratuit.

 

Joi - UrbanEye Film Festival

La Cinema Eforie si Elvira Popescu, intre 16 - 20 noiembrie, vezi cele mai premiate documentare pe tema mediului inconjurator si ce poti face tu sa ai un impact minim asupra lui. Daca in anii trecuti s-a vorbit despre formele de locuire din oras, anul asta se discuta despre apa. Informat si in cunostinta de cauza, urmaresti H2Omx in regia lui José Cohen si Lorenzo Hagerman, dar si The Destruction of Memory sau A Wallnut Tree.

Programul aici si bilete sau abonamente aici.

Vineri - Under the ground

Azi petreci cu HAOS a treia aniversare, la Palatul Bragadiru, incepand cu ora 22:00. Atmosfera party-ului, pentru care te intorci de fiecare data, ti-e asigurata de doi artisti reprezentanti ai Berlinului, Onur Özer si Nicolas Lutz, iar de sound-ul romanesc se ocupa Herodot si Cap.

Bilete mai sunt disponibile doar la intrare, 40 Lei inainte de miezul noptii si 50 Lei dupa.

Have fun!

Distribuie