• Share

Filme, concerte si mult dans cu/fara balans

Filme, concerte si mult dans cu/fara balans
Sursa foto: Flickr.com

Top 5 evenimente in Bucuresti in perioada 22-25 iunie 2017 + ceva misto in Iasi

Solstitiul a trecut, vara e in toi, deci avem ce face peste tot prin oras. Iata pe unde am vrea noi sa ajungem la sfarsitul acestei saptamani:

NexT International Film Festival - Editia a XI-a

Ai multe filme de vazut daca iti place Next, festival international de film ajuns la editia a XI-a, ce se desfasoara in perioada 22-26 iunie 2017. In plus, mai sunt si ceva petreceri, pe langa pelicule. Proiectiile de bucurat, dar si cele care sunt puse pe concurat, le gasesti pe la Muzeul Taranului Roman, Sala Elvira Popesco, plus alte cateva locatii.

Biletele le gasesti incepand de la 12 lei.

TASTE Summer Well

Ca sa stii ce te asteapta la Summer Well anul acesta, ai in perioada 23-25 iunie un Taste inainte de eveniment la Casa Universitarilor. O sa poti vedea ce s-a intamplat pana acum la  festival, ai si ceva experiente VR puse la dispozitie, mancare, bautura si... mai vezi tu.

Vineri programul e de la 17:00 la 22:00, iar sambata si duminica de la 10:00 la 22:00.

Intrarea este libera.

 The Mission Sunset Rooftop - Luciano, Ernesto Ferreyra, Stancov

Sambata, de la 19:00, la Promenada Mall ai de dansat in compania unui line-up despre care ai mai auzit: Luciano, Ernesto Ferreyra si Victor Stancov. Locatia e superba, muzica e buna, deci ai putea chiar sa si te distrezi.

Un bilet, la intrare, incepe de la 80 lei.

BETON Street Art Festival 2017

Si sambata, si duminica, de la ora 11:00 si pana pe la miezul noptii, pe strada Moxa, se intampla multe chestii artsy despre care ni se spune ca ar fi Beton! Vezi si tu, de treci pe acolo. Din line-up fac parte Kero, Ghica Popa, Pisica Patrata, Balamuc, Costin Ionita, Fear, Irlo, Radu Pandele si inca cativa.

Un bilet costa 25 lei pentru o zi sau 40 lei pentru amandoua, daca iti iei din prima abonament.

Afterhills Festival

Nu e in Bucuresti, ci in Iasi, dar pare tare si poate va gasiti in perioada 23-25 iunie pe acolo. Despre ce e vorba? Ei bine despre Afterhills Festival, adica muzica buna rau de tot. Daca mergi, ai toate sansele sa ii vezi pe John Newman, W&W, ATB, Technasia si foarte multi altii.

Biletele incep de la 99 lei pentru o zi de concerte.

Andrea Bocelli

Si asa, de final de articol, vine ceva de suflet mare. Cine nu a fredonat vreodata o melodie de-a lui Andrea Bocelli, sa ridice mana sus!

Daca vrei sa il fredonezi si live pe marele cantaret, o poti face joi in Piata Constitutiei din Bucuresti sau duminica pe Cluj Arena, in fiecare din aceste zile de la ora 20:00.

Un bilet costa incepand cu 250 lei.

Distribuie