• Share

Filme, jazz, teatru, dans, fuste, biciclete

Filme, jazz, teatru, dans, fuste, biciclete
Sursa foto: Flickr.com

7 lucruri de facut in Bucuresti in saptamana 8 – 14 mai 2017

Luni – Marc Ribot la Jazz Nouveau

Incepe chill saptamana pe ritmuri de jazz, la Control. In cadrul evenimentelor numite Jazz Nouveau, ai ocazia sa il asculti pe Marc Ribo, de la ora 20:00. Americanul a facut muzica pentru si cu multi artisti de care sigur ai auzit: Robert Plant, Elvis Costello, Iggy Pop, Elton John, David Sylvian, Diana Krall, Norah Jones, The Black Keys sau Mike Patton, asa ca ai de ce sa vrei sa il cunosti.

Intrarea costa 50 lei.

Marti – Festivalul Filmului European 2017

In perioada 8 -11 mai ai de vazut foarte multe filme pentru ca timpul pentru Festivalul Filmului European 2017. Ai un program vast in locatii diverse: Institul Cervantes, Centrul Ceh sau Spatiul Public European din care sa tot alegi. Cam toate filmele incep de la ora 19:00, in zilele mentionate.

Intrarea este libera pe modelul primul venit, primul servit.

Miercuri – Dineu cu prosti

Azi e momentul perfect pentru o comedie despre care stii ca va fi chiar o comedie. Dineu cu prosti se joaca de la ora 20:00, la TNB.

Un bilet mai gasesti cam la 100 de lei bucata.

Joi – EUROPAfest Grand Opening - American Jazz Night

Teatrul Odeon te asteapta cuminte de la ora 19:00 pentru ca e rost de American Jazz Night, primul eveniment din EUROPAfest de anul acesta. Seria e unica la noi pentru ca iti aduce muzica jazz, blues, pop si muzica clasica in acelasi eveniment. Asa ca hai.

Un bilet costa 16 sau 32 de lei, in functie de categoria aleasa.

Vineri – Bucharest Fashion Film Festival 2017

Daca esti pasionat de moda si vrei sa stii mai multe chestii despre designeri sau branduri, e cazul sa vezi ce se intampla la Bucharest Fashion Film Festival 2017. Vei vedea scurtmetraje despre subiect la Cinema Eforie si vei putea sa si participi si la dezbateri despre ele la Institute The Café.

Un abonament costa 40 lei iar o intrare 15 lei.

Sambata - Monteoru Opening Daytime Party - Nopame, Morden, #WhoMadeThis

Ah, a venit momentul acela din an in care incep sa se deschida gradinile. Ce minunat! Monteoru incepe pe zi cu ceva frumos si gratis, de la ora 14:00.

Duminica – Skirtbike Bucuresti 2017

Fuste, roti si tocuri. Toate astea o sa fie din belsug la a doua editie Cycle Chic Festival, de duminica,  la Verde Stop. Vor fi fel de fel de activitati pentru bicicliste plus parada pe care o stii. Totul incepe de la ora 10:00. Tema de data aceasta va fi Vintage & Romantic mood.

Distribuie