• Share

Game of Teddy Bear, Mariza si Festivalul de Teatru Idis - Tes Fest

Game of Teddy Bear, Mariza si Festivalul de Teatru Idis - Tes Fest
Foto: Teddy Bear FB.

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 14 - 20 noiembrie 2016

Sunt zile pe care le vrei linistite, in care doar citesti o carte, bei o cana cu ceai sau stai la povesti cu prietenii. Dar, pentru celelalte momente din saptamana, ai top 3 evenimente recomandate de Orasul Meu, pe care n-ai cum sa le ratezi: party-ul Game of Teddy Bear la Casa Presei, concertul fado al Marizei si festivalul de teatru Idis - Tes Fest.

Game of Teddy Bear: 18 noiembrie, Casa Presei Libere

Inspirat din Game of Thrones, party-ul de aniversare a zece ani de Outcross Records, si-a ales tematica celebrului serial si te asteapta sa incerci cocktailurile care mai de care. Teddy Bear a cucerit deja tronul si si-a luat in regat un line-up ca atare: Moguel Campbell, Matt Hughes, MoonSound, Iain O’hare si Victor Stancov.

Iti poti cumpara bilete in avans - 25 Lei de pe kompostor.ro sau de la intrare, 30 Lei inainte de ora 00:00 si 40 Lei dupa.

Mariza: 19 noiembrie, Sala Palatului

Toamna vine la pachet cu nostalgia, iar remediul perfect e o seara cu muzica fado la concertul de la ora 20:00 a Marizei.

Din cele peste un milion de albume vandute, cateva se afla si in colectia ta si astepti cu nerabdare sa le asculti live, mai ales cel mai nou album al cantaretei cu cele mai mari vanzari din istoria muzicala a Portugaliei, Mundo.

O insotesc pe scena instrumentisti la chitara portugheza, chitara clasica, bas acustic, tobe si elemente de percutie, iar bilete iti cumperi de pe eventim.ro la categoria I - 199 Lei.

Pana atunci te lasam cu Chuva:

 

Festivalul International de Teatru Idis - Tes Fest: 20 - 27 noiembrie, Teatrul Evreiesc de Stat

Pentru ca se implinesc 140 de ani de la infiintarea primului teatru profesionist de limba idis din lume, Teatrul Evreiesc de Stat organizeaza Tes Fest, festivalul international de teatru idis.

Vin trupe de teatru profesioniste de limba idis de peste tot din lume: Polonia, Rusia, Statele Unite, Israel sau Franta, formatii de muzica klezmer, ai lansari de carte, workshop-uri de cultura idis, conferinte si expozitii.

Intregul program il gasesti aici, iar accesul la evenimente este gratuit, insa trebuie sa-ti faci rezervare la [email protected].

Distribuie