• Share

In weekend facem nopti albe pentru arta si rock

In weekend facem nopti albe pentru arta si rock

 

La o saptamana dupa Noaptea Muzeelor si cozile aferente la cele mai mari muzee, Noaptea Alba a Galeriilor se anunta a fi o manifestare mult mai aerisita, la care participa zeci de galerii din Bucuresti. Cum arta si muzica merg mana-n mana, in acest sfarsit de saptamana au loc concerte de proportii, precum si unele ceva mai inedite.

 

Vineri noapte nu dormim, am zis! Nici n-ai cum sa pui capul pe perna stiind ca manifestarile artistice ating apogeul pe timp de noapte, cand mai toate galeriile si spatiile de arta tin portile deschise pana spre zori de zi in cadrul Noptii Albe a Galeriilor. Pe langa expozitii, propagatorii de arta au pregatit diverse activitati conexe, de la concerte la perfomance-uri si invitatii la socializare. Lista completa a galeriilor deschide vineri noapte o accesezi printr-un click aici.

 

 

noaptea alba a galeriilor 2013

Alchemia @ Noaptea Alba a Galeriilor

 

Tot la capitolul manifestari artistice, Ovidiu Lipan Tandarica si Raul Kusak pentru vineri seara o sesiune de Rock in Progress: la Hard Rock, cei doi isi imbina talentul pentru un concert de improvizatie oferit in exclusivitate publicului prezent. Muzica progresiva din anii '70, plus sunete din toate colturile lumii, un concert de neratat!

 

 

Sambata aduce cu ea un val de concerte live, iar paleta muzicala atinge zone foarte diferite.

 

Andrea Bocelli vine pentru prima oara in Romania, la Romexpo, in urma zecilor de petitii online semnate de fanii italianului de-a lungul anilor. Acesta va fi acompaniat pe scena de DIV4S, 4 soprane italiene care aduc o abordare diferita unor opere clasice.

 

Intr-o nota total diferita, Light Ayslum isi fac aparitia, excentrica si exploziva cu siguranta, pe scena din Control, intr-un nou eveniment marca OneDay. Newyorkezii combina synthpop-ul cu electro-goth-ul si vocea viscerala a solistului Shannon Funchess, iar in deschidere vor performa Fierbinteanu si Plurabelle.

 

Arenele Romane vor rasuna pe rock-ul specific al trupei Alternosfera, care isi incheie turneul Epizodia cu un concert-eveniment sambata la Bucuresti. Good to know: albumul Epizodia face part din tripticul conceptual cu acelasi nume, lansat dupa Virgula, primul album din trilogie. Al treilea material va vedea lumina zilei la sfarsitul lui 2013.

 

 

alternosfera concert arenele romane 25 mai

Alternosfera @ Arenele Romane

 

Nici duminica nu renuntam la ritmuri rock: Riverside, revelatia rock-ului progresiv european, popseste pe 26 mai la The Silver Church, in cadrul turneului de promovare a albumului Shrine of New Generation Slaves. 

 

Un weekend plin de rock si arta, pentru adultii din noi. In urmatorul dam in mintea copiilor, stay tuned!

Distribuie