• Share

In weekend se anunta o ploaie torentiala de evenimente

In weekend se anunta o ploaie torentiala de evenimente

 

In acest sfarsit de saptamana ploua torential. Nu suntem siguri de fenomenul meteo, insa garantam pentru ploaia de evenimente din capitala: Comic Con, petreceri de pietoni, cafele si ciocolate, rock, viniluri si multe altele. Ia-ti umbrela si in oras cu tine!

 

Primii picuri ii experimentezi vineri la o noua editie a Petrecerii de Pietoni, la intersectia dintre Regina Elisabeta si Academiei. Odata ce semaforul devine verde, pietonii au liber la dans, timp de o ora, incepand cu 18:30. 

UPDATE: Vremea, care se dovedeste a fi capricioasa, i-a determinat pe organizatori sa amane Petrecerea pentru o data care va fi anuntata ulterior. Cu toate astea, nu va opreste nimeni sa dansati putin la semafor in drumul spre casa... ;)

 

 

 

petrecerea de pietoni delivering life

 

 

 

Acum, ca te-ai umplut de energie pozitiva, sigur esti pregatit pentru partea nocturna. Sprijina comunitatea artistica locala la primul eveniment Local Jam are loc la Fabrica, fiind compus din 30 de expozitii ale artistilor locali, 4 trupe, 2 DJ si multe visuals-uri. In plus, intrarea este libera.

 

Evenimentele cu artisti de pe la noi continua: K-lu, timisoreanul din spatele pick-up-ului, vine la Fratelli Espresso Bar pentru o seara muzicala condimentata cu citate din filme romanesti si remixuri ale unor piese semnate Alexandru Andries, Mihaela Runceanu sau Aura Urziceanu. Warm-up asigurat de Gemini Bros.

 

Domnii muzicii electronice romanesti se reunesc la Panic! pentru prezentarea The Extraordinary League of Fine Gentleman - no panic, am zice.

 

Strainezii de vineri sunt Adrian Sherwood si al sau live dub show la ControlJames Zabiela la Kristal si Jan Blomqvist la Gaia. Glam!

 

 

Programul de zi consta in cafele delicioase la Coffee Lovers de la Romexpo, ciocolata si alte bunataturi la Choco Fest de la Sun Plaza si, pentru cei mai eco-friendly, Bio Green Life la Rin Grand Hotel.

 

 

 

coffee lovers 2013

 

 

 

Dupa atatea degustari, n-ar strica niste miscare pe ritmuri de Broadway Jazz la workshop-ul organizat de Attitude Ballet Studio sau doua ore de discutii cu Lia si Dan Perjovschi la Palatul Cesianu Racovita.

 

Totusi, cea mai ofertanta optiune o reprezinta Comic Con - East European de la Palatul Copiilor, cel mai mare eveniment care reuneste benzi desenate, animatii, jocuri video, dar si seriale tv sau filme. Plus multe concursuri si tone de surprize.

 

Rock-ul rasuna in boxele de la Arenele Romane incepand cu ora 17, la Rock in Parc, ajuns la editia a 2-a, iar mai pe seara continua sa simti ritmurile grele la Bucharest Metal Nights X de la Fabrica, un tribut adus trupelor Pantera si Metallica.

 

Duminica aduce cu ea doua concerte de clasa: Paul Gilbert si chitara lui magica la Hard Rock Cafe si Yanni, magicianul sufletului, la Sala Palatului.

 

Uite ca a iesit si curcubeul!

Distribuie