• Share

In weekend se canta: concerte live in capitala

In weekend se canta: concerte live in capitala

 

In acest sfarsit de saptamana avem parte de o serie de concerte si festivaluri de muzica, un soi de warm-up pentru o vara plina de dans si festivaluri de amploare. De altfel, o lista cu cele mai asteptate festivaluri din sezonul cald gasesti aici, iar in curand vom compila si una despre festivalurile din Bucuresti. Pana atunci, sa ne bucuram de weekend pe acorduri muzicale din cele mai diverse.

 

Vinerea se anunta cea mai muzicala noapte din weekend, incluzand toate genurile muzicale posibile.

 

 

retro stefson control

Retro Stefson @ Control

 

Pe parte de rock, Urma va sustine un concert unplugged la Cinema Patria, in timp ce ritmurile islandeze vor rasuna pe scena din Control: Retro Stefson si Hermigervill sunt invitatii celei de a doua editii a Icelandic Pop, marca OneDay.

 

Ne intoarcem in timp, si anume in anii '30, alaturi de Moonlight Breakfast in Madame Pogany intr-o varianta acustica. Saxofonista si solista Jessie Evans va performa alaturi de tobosarul Tobbi Dammit la Modern, anuntand un show flamboaiant, o mostra de pop contemporan cu influente nebanuite. Si daca tot am intrat intr-o zona mai jazzy, anuntam si lansarea albumului de debut al trupei Cuantune la Godot Cafe Teatru, I jazz wanna be with you.

 

Festivalul Freedom Jazz in the City are loc intre 9 si 11 mai la Sarpele Roz si ii aduce pe scena pe Marius Mihalache, Mircea Tiberian, Harry Tavitian, Maria Raducanu si multe alte nume mari ale scenei de profil romanesti.

 

Da, jazz-ul si ritmurile adiacente sunt la mare putere zilele acestea, iar ca dovada sta si EUROPAfest, cel mai important festival de gen, care include 2 saptamani de jazz, blues, pop si clasic, intre 9 si 25 mai.

 

 

Sambata ne delectam cu un Concert Regal la Sala Radio, dedicat Zilei Regalitatii. Daca preferi sa asculti muzica live cu o bautura racoritoare alaturi, afla ca la Ceainaria Cinci ai parte de Jazz under the clear blue sky cu un invitat supriza la saxofon! 

 

Gata cu jazz-ul si clasicele, trecem la rock! Distractia de pe litoral de saptamana trecuta se muta la Fabrica, unde Zob si SoNaked vor performa pentru punkerii crestin-ortodocsi. Daca n-ai mai ascultat de mult niste groove metal, Odd Crew, una dintre cele mai vechi trupe de gen, iti va servi o portie sanatoasa in Ageless in cadrul turneului european al trupei.

 

 

odd crew concert ageless

Odd Crew @ Ageless

 

Nici duminica nu facem pauza de la muzica, intrucat Hanu Anca, Bobo Burlacianu, Cristi Rigman si Ada Milea iti ofera un Concert'n 4 la Clubul Taranului. De la ora 18:00 pentru nefumatori sau de la ora 21:00 pentru fumatori. Fain!

 

Concertul pe care The Animals si The Troggs trebuiau sa-l sustina impreuna pe 26 februarie s-a reprogramat, iar The Troggs, una din cele mai mari trupe britanice ale anilor '60, va urca pe scena Hard Rock duminica, la 45 de ani de la lansarea hit-ului Love is all around.

Distribuie