• Share

In weekend zburam pe ritmuri de rock

In weekend zburam pe ritmuri de rock

 

Vara, punctul culminant al festivalurilor de tot felul, aduce in atentia pasionatilor de rock una din cele mai titrate manifestari de gen: Rock the City. In timp ce pletele flutura in vant pe acordurile de chitara, bas si tobe, va propunem in paralel o escapada la cel mai interesant eveniment dedicat aviatiei, un tur cu bastonul prin capitala si un targ urban eclectic.

 

Rock the City 2013 va acapara timp de 2 zile, sambata si duminica, betoanele de la Romexpo, ramanand unul dintre singurele festivaluri care se desfasoara la o aruncatura de bat de centrul Bucurestiului. Invitatii de onoare din acest an sunt cei de la Rammstein, la care se adauga Bullet for My Valentine, Trivium, Enslaved si Spineshank. 

 

 

Suie Paparude @ Route 68 SummerFest

 

O deplasare in natura isi gaseste destinatia la Gurasada Park din judetul Hunedoara, la Route 68 SummerFest. Vama, Alternosfera, Suie Paparude, Coma, E.M.I.L., El Negro, The Rock, The Case si alte nume romanesti vor asigura, pe 26 si 27 iulie, 2 zile de muzici live, acompaniate de tiroliana, escalada, dirt park pentru biciclete si tir cu arcul, plus bere cat incape.

 

Revenim mai aproape de capitala, pentru o sambata zburatoare. Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition 2013, pe scurt BIAS, promite o adevarata desfasurare de forte la Aeroportul Baneasa. Incepand cu primele ore ale diminetii, pana noaptea tarziu, vizitatorii vor avea parte sambata de evolutii aeriene spectaculoase, festivitati de premiere, "Zbor in crepuscul", artificii si un concert cu Antonia, Tasha si Deep Central.

 

 

 

 

Pentru un sfarsit de saptamana ceva mai cultural, iti recomandam un tur pietonal ghidat Cu bastonul prin Bucuresti. Sambata de la 11:00 si duminica de la 18:00, weekend de weekend, 16 tururi gratuite vor releva un Bucuresti misterios, plin de istorie, cum rareori il percutam in viata de zi cu zi. Pentru mai multe informatii despre tururi ghidate in capitala, click aici.

 

Odata iesit prin oras, iti recomandam un targ de cultura urbana Be Street Smart - Urban Fair la Trafalgar. Standuri pline cu produse de streetwear, skate, gadget-uri, canvas-uri, produse handmade si muzica, concerte si DJ set-uri, grafitti-uri live de dimensiuni impresionante sunt punctele de atractie ale targului, deschis de vineri pana duminica incepand cu ora 12:00.

 

 

Todd Terje, Vakula @ La Plage

 

Dansul ramane intotdeauna un subiect hot de discutie. Sambata, la piscina si departe de zumzetul orasului, Color ii aduce pe Todd Terje si Vakula, plus Khidja si Fouchat, pentru o noapte de vara memorabila la La Plage. De notat: transportul este asigurat de organizatori, gratuit, din seara pana-n zori. La Arenele Romane se lasa din nou cu party, tot sambata: So Hot, cu Nicole Moudaber, Kenny Larkin, Barack b2b Herodot, Alin Stoica si Nu Zau.

 

Vrei party non-stop? Afla ca renumitul Club A initiaza seria de petreceri AfterHours in Club A, un reminder al influentei pe care acest club a avut-o timp de decenii in viata de noapte bucuresteana.

Distribuie