• Share

Inedit de primavara: biciclete, pisici si concerte extraordinare

Inedit de primavara: biciclete, pisici si concerte extraordinare

 

Se aude vorba-n targ cum ca de saptamana viitoare termometrele isi schimba outfit-ul intr-unul mai adaptat zapezilor, asa ca profita de acest weekend insorit pentru o perindare printre evenimente - oferte si optiuni exista de dimineata pana... dimineata!

 

 

 

the masterpiece sala palatului

Tina Guo - The Masterpiece @ Sala Palatului

 

 

Vineri, dupa o saptamana de munca, delecteaza-te cu filme franceze la Festivalul Filmului Francofon, axat pe o tema indepartata: Africa. Filmele vor fi proiectate la Elvira Popescu intre 22 si 28 martie. Dupa film intra la fix niste jazz. In biserica de data asta, in cadrul festivalului Jazz in Church care se desfasoara intre 21 si 24 martie la Biserica Luterana si promite un periplu muzical din secolul XIV pana in zilele noastre.

 

Seara ai de ales intre niste metal autentic, intins pe 3 zile in cadrul Underground Metal Resistance de la Ageless sau electronice de clasa la aniversarea de 2 ani a Color, cu Ame, Dixon si Bruno Pronsato la Atelierul de Productie.

 

 

Sambata incepe-ti ziua marsand pe tema Nu vrem piste pe trotuar, eveniment initiat de Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti, apoi implica-te in simulari de consilii si comitete precum Consiliul de Securitate al ONU, Comitetul Istoric si multe altele in cadrul BISMUN 2013 de la Palatul Parlamentului. Nu degeaba tema principala o reprezinta "Remodelarea diplomatiei intr-o lume in continua schimbare".

 

Incanta-ti urechile la lasarea serii cu The Materpiece la Sala Palatului, o compilatie de lucrari moderne de muzica de film prin colaborarea a 140 de artisti. Rezultatul consta in 140 de minute de intensitate si melodicitate.

 

 

 

the irrepresibles control nude

The Irrepresibles @ Control

 

 

Petrecerile nocturne abunda sambata, asa ca iti oferim niste optiuni demne de luat in seama:

 

- Yourstruly 09 cu Noze si Giuser la Studio Martin

 

- Kristal Says Legendary cu Lee Burridge la Kristal Glam Club

 

- Discodeine in proaspat deschisul Basm

 

- Outlook Launch Party, un preview de marca al festivalului Outlook, cu Delta Heavy, Dub Phizix & MC Strategy, Planas si altii la Arenele Romane

 

- The Irrepresibles si al lor show de neegalat Nude, la Control

 

 

In ultima zi de weekend nu e rost de motait prea mult pe canapea, mai ales cand ai ocazia sa o faci intre pisici si pisicute la Cafeneaua cu Pisici de la Dianei 4, un eveniment caritabil unde vei putea admira obiecte handmade si vei putea degusta prajiturele si alte bunataturi, toti banii fiind utilizati pentru salvarea pisicilor de pe strada.

 

 

 

cafeneaua cu pisici camera cu pisici dianei 4

Distribuie