• Share

Jazz, Bairam sau Handbal

Jazz, Bairam sau Handbal
Sursa foto: Gaia Boutique Club FB

Top 3 evenimente ale weekend-ului 25 - 27 noiembrie 2016

Intr-un fel sau altul, in weekendul acesta, trebuie sa te misti. Se pare ca vine frigul cel mare de saptamana viitoare, asa ca profita de faptul ca inca poti sa mai respire fara sa iti cada nasul si mergi la evenimentele de top ale acestui final de saptamana.

Timisoara Jazz Festival 2016

Sursa foto: Timisoara Jazz Festival 2016 FB

A opta editie a festivalului de desfasoara intre 24-27 noiembrie 2016 la Filarmonica Banatul Timisoara. Din program fac parte muzicieni din Marea Britanie, Austria, SUA,  Romania, Serbia, Turcia, Cuba si Italia. La eveniment se decerneaza si premiile Timișoara Jazz Awards 2016, in ultima seara, desigur. Intreg programul e de gasit aici.

Un bilet costa 50 de lei, iar un abonament 180 de lei.

Bairam la Gaia Boutique Club

Cu siguranta te-ai distrat si tu pe muzica anilor '90, nu are niciun rost sa o dai la intors. Gaia face lucrurile oficiale sambata si, fara timiditate, organizeaza un Bairam ca pe vremuri. Vei asculta hituri care au trecut Romania prin tranzitie, nu gluma. Asteapta-te la creatii ale formatiilor 3SudEst, Andre, N&D, Candy si LA. Vezi ca e cu dresscode conform perioadei: adidasi, bandane, blugi.

Trofeul Carpati 2016

26-27 noiembrie sunt zile sportive la Cluj pentru ca are loc  Trofeul Carpati 2016. Cea mai mare competitive din Romania vine sa iti miste sufletul, daca nu si trupul, cu echipele de handbal din Ungaria, Romania si Olanda. Vezi programul aici iar bilete gasesti in reteaua Eventim.

Noi sustinem romancele! Voi?

Distribuie