• Share

Jocuri din copilarie pe care le-ai juca si acum

Jocuri din copilarie pe care le-ai juca si acum
Sursa foto

Mai tineti minte cand eram tineri si rupeam strada cu alergaturi si tipete? Ehe, ce vremuri. Da, suntem putin nostalgici, asa ca am vrut sa facem un inventar cu jocurile pe care le jucam in copilarie cu prietenii de bloc sau de la bunici.

Asadar, copilaria noastra a aratat cam asa:

Lapte gros

Cate picioare lovite si gaturi intepenite nu am avut cand ne jucam lapte gros... Parintilor le cam statea inima cand ne vedeau cum ne inghesuiam unul peste celalalt, dar noua nu ne pasa. Gramada cerea varf!Sursa foto

Frunza

Calca frunza, calca frunza, iti spuneau coechipierii tai. Si depindea doar de tine daca erai destul de rapid sa faci asta. Noua, cel putin, ne e dor sa fugim ca nebunii printre case desenate cu creta.

Tara, tara, vrem ostasi

Pe cineeeee?, intreba toata lumea in cor in timp ce echipa ta cerea de zor ostasi. Iar alesul trebuia sa alerge 100 de metri garduri ca sa ramana impreuna cu coechipierii lui, ba chiar sa ia si un "ostatic".

Elasticul

Nadia Comaneci ar fi fost geloasa daca ar fi vazut ce contorsionism faceam cand jucam elasticul. Cicase mai numeste si jocul elegantei, al fetelor, dar suntem destul de siguri ca si baietii il jucau cu aceeasi pofta.


Sursa foto

 

Ratele si vanatorii

Si aici se lasa cu vanatai, dar si daca ramaneai printre ultimele doua rate schimbai rolurile tura viitoare. Ah, ce vremuri.

Voi cu ce va ocupati timpul de joaca? Poate facem o carte cu amintiri, in toata regula.

Distribuie