• Share

La dans: pe acoperis, in piscina, la palat sau in gradina?

La dans: pe acoperis, in piscina, la palat sau in gradina?

 

Avem un feeling ca un fenomen precum suprasaturatia de petreceri e departe de tine, deci sigur nu e cu suparare daca iti propunem un nou weekend plin de dans si muzici diverse. In functie de genul muzical care iti gadila cel mai frumos urechile si locul in care te simti cel mai confortabil vara, fie ca vorbim de palat sau acoperis, gradina sau piscina, iata o lista cu cele mai tari distractii din acest sfarsit de saptamana!

 

 

Vineri

 

sunny summer nights bipolar

Tube & Berger @ Sun Sensations

 

Incepem weekend-ul cu un minifestival de teatru si jazz in curtea Acuarela, numai bun sa te transpuna in starea de vacanta atat de specifica verii. Gradinesco se numeste si, chiar daca a inceput de luni, mai ai ocazia sa-i asculti live pe Luiza Zan, Jimmy Cserkesz si Rick Condit. De primii doi sigur ai auzit, iar despre Rick Condit iti spunem doar ca a colaborat cu artisti precum Ella Fitzgerald, Clark Terry, Louie Belson, Ray Brown sau Bob Hope.

 

Dupa jazz te trimitem la palat. Mai exact Palatul Spayer, la lansarea brand-ului Halvingrad. The Royal Issue se anunta a fi un start elegant, aducandu-i la pupitru pe Jijian si Filipp si onorandu-si invitatii cu spritz-uri si cocktail-uri upper-class.

 

Tot la inaltime, doar ca pe acoperis, se anunta Sunny Summer Nights: Tube & Berger, NiCe7 si Stefan Bianik se vor asigura ca terasa Sun Sensations va fi deborda de o atmosfera de vara, de la apus pana la rasarit.

 

Sau poate preferi o seara racoritoare la piscina, langa copaci, oameni zambareti si departe de aerul bucurestean. We Dance ii aduce la Playa Verde pe Petre Inspirescu, Richy Ahmed, Praslea, Dan Andrei, Tulbure si Cap, plus Cote la video. De basm!

 

 

Sambata

 

ukf summer reunion arenele romane

DJ Marky @ Arenele Romane

 

Un warm-up pentru celebrul festival de muzica de la Sziget se intampla la J'ai Bistrot. Ingredintele principale ale serii: muzica de Sziget cu DJ Alex, gulash la ceaun, cel mai celebru preparat unguresc si un ditamai concursul cu 2 abonamente la festival!

 

La Arenele Romane se anunta o mare reuniune: Dj Marky, legenda drum and bass-ului, Breakage cu SP:MC, plus Mighty Boogie, LMK si Bia cu baietii de la Vedem in cadrul UKF Summer Reunion 2013.

 

Ritmuri varatice, direct din Florida se vor auzi in boxele de la Control, in cadrul Origami Sound White Night #8 cu Henry Krinkle. Local support: ViLLAGE, Arme si Herne.

 

Ne vedem pe ring. Adica pe iarba, pe acoperis, la palat sau direct in piscina, dupa caz.

Distribuie