• Share

La picnic si-n poiana: distractie si culturalizare de weekend

La picnic si-n poiana: distractie si culturalizare de weekend

 

Tot pe-afara, tot evenimente cool de sezon, tot o imbinare intre distractie si culturalizare, dar with a twist. Weekend-ul acesta prindem startul Poiana Urbana, un concept recreativ chiar in inima Bucurestiului, luam picnicul in Gradina Botanica cu ShortsUP si admiram skateri, bikeri si rolleri la deschiderea Fusion Arena, cel mai nou loc dedicat sporturilor urbane.

 

Incepem promenada la Universitate, unde Poiana Urbana creeaza un spatiu deschis distractiei. Portile imaginare se deschid joi, 11 iulie, iar vineri seara avem in program o proiectie de concert Florence & The Machine, sambata ne (in)canta live YellLow si Blazzaj, iar duminica incheiem weekend-ul cu Fresh Film Festival, un eveniment anual ce promoveaza munca cineastilor de sub 18 ani.

 

 

poiana urbana bucuresti 2013 universitate

Start Poiana Urbana 2013 @ Piata Universitatii

 

Iesim din centru si poposim la Casa de pe Chei pentru o seara de film marca Anim'est cu 12 proiectii alese si bere rece in gradina.

 

Palatul Spayer are acum bistro si gradina de vara: Inspayer, unde putem asculta vineri Midsummer Tales povestite de Giuser, Luger si Troe, de seara pana dimineata.

 

Mare rockereala mare: Ghost Gathering isi schimba locatia si se muta de la Rasnov in Herastrau, la Gradina Japoneza. Chaostar, Universe217, Larrnakh, Eye of Solitude si multi altii vor face deliciul amatorilor de ritmuri grele, sambata si duminica, din zi pana-n seara.

 

De dimineata, Muzeul Taranului Roman iese-n sosea pentru concerte de jazz adresate copiilor si continua dupa-masa cu un concert de jazz si pentru cei mari. Toma Dimitriu – pian, Liviu Negru – chitara, Michael Acker – contrabas. La doi pasi, pe Soseaua Kiseleff, Via Sport spune Stop trafic! Start joc! si inchide strada weekend de weekend pentru bacher, ping-pong, badminton, fussball si o sumedenie de programe speciale.

 

 

marele picnic shortsup gradina botanica

Marele Picnic ShortsUP @ Gradina Botanica

 

La lasarea serii incepe Marele Picnic ShortsUP in Gradina Botanica: o evadare urbana in mijlocul naturii, cu cele mai apreciate scurtmetraje ShortsUP din ultimii 4 ani. De la ora 20:00 pana tarziu in noapte, pe langa proiectii veti savura pe iarba un picnic cu tururi ghidate pe aleile gradinii, jocuri si gustari fresh. Paturile si alte accesorii specifice picnicului se aduc de acasa.

 

Daca esti pus pe miscare sau doar pasionat de sporturi, cu precadere extreme, Fusion Arena te invita la the Unofficial Outbreak. Pana in august, cand va avea loc deschiderea oficiala a skatepark-ului, celebrata printr-un concurs de proportii, rollerii, skaterii si bikerii sunt invitati sambata, de dimineata pana seara, sa testeze noul loc si sa participe, ei si pasionatii de urban si sporturi extreme, la party-ul de seara cu Party Planet H & DJ Sauce.

 

Ce frumoasa-i vara urbana!

Distribuie