• Share

Lucruri misto de facut in Bucuresti

Lucruri misto de facut in Bucuresti
Sursa foto: Flickr.com

7 lucruri de facut in Bucuresti in saptamana 10-16 aprilie 2017 

Luni – Dialog cu Tim Flannery

De te preocupa salvarea Pamantului, azi si maine ai ce face. Tim Flannery vine in Romania sa iti povesteasca despre incalzirea globala si efectele ei. Evenimentele sunt organizate de Editura Seneca azi, de la ora 19:00, la Biblioteca Centrala Universitara "Carol I" si maine de la aceeasi ora la Seneca AntiCafe.

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Marti – Expozitie cu iz de street art - Serebe

In perioada 10-21 aprilie 2017 ai ocazia sa cunosti lucrarile artistei locale Serebe. Locatia este Piscina Urbana iar expozitia poate fi vizitata in fiecare zi a acestei perioade de la ora 19:00. Daca ai chef de street art transpus fel si fel, vino de vezi.

Intrarea este libera.

Miercuri – ”La Tiganci” dupa Mircea Eliade

Unteatru te invita azi sa vezi, de la ora 20:00, ”La Tiganci” dupa Mircea Eliade. Motivele sa vezi piesa sunt nenumarate, asa ca nu mai sta pe ganduri. Un pic de visare in timpul saptamanii nu a stricat nimanui.

Un bilet costa 35 lei. O nimica toata.

Joi – Moonlight Breakfast - BT Live

Control, ora 21:00, concert Moonlight Breakfast. Intra in mood de sarbatoare asa cum trebuie: cu niste muzica buna, facuta de oameni cu cap.

Intrarea costa 50 lei de persoana muzicala.

Sursa foto: Moonlight Breakfast FB

Vineri – Haos - Vera, SIT, Dubtil, Charlie, Hozoc, Mynah

Esti pe relax deja, pentru ca sarbatori, asa ca fa-ti de cap la un party cu Vera, SIT, Dubtil, Charlie, Hozoc, Mynah. Totul se intampla la Palatul Bragadiru, la subsol, de la ora 22:00.

Intrarea costa 40 lei inainte de ora 1:00 si 50 lei dupa ora mentionata.

Sambata – Inside Festival

Hai la festival, la Inside Festival de la ora 22:00 la Romexpo, ca sa te joci frumos. Din line-up fac parte Ellen Allien, Nick Curly si Technasia. Si mai sunt si altii.

Intrarea este 100 lei, iar daca vrei sa fii VIP, treaba asta costa 150 lei.

Duminica – Traditii si Flori de Sarbatori

In perioada 10-17 aprilie 2017 te bucuri cu flori de sarbatori, la evenimentul Traditii si Flori de Sarbatori, in Piata Constitutiei. Duminica, de Paste, e si mai frumos, spun organizatori, cu muzica folclorica, traditional ca si cum.

Intrarea este libera.

Distribuie