• Share

Martisoare muzicale, artizanale si imobiliare saptamana asta, in Bucuresti

Martisoare muzicale, artizanale si imobiliare saptamana asta, in Bucuresti
Sursa foto: Teatrul Act

Librar pentru o zi – Marcel Iures

Cum ar fi sa intri intr-o librarie si sa il gasesti la casa pe, sa zicem, Marcel Iures? Pe 28 februarie chiar poti face asta la Libraria Bizantina, incepand cu ora 19:00.

De aproape patru ani oameni de cultura, muzicieni, actori si alti oameni de isprava vin, recomanda carti, discuta cu lumea si nu lasa pe nimeni sa plece fara macar o carte cumparata.

Concert Caro Emerald

O mai tineti minte pe fata aia colorata care canta despre seri de vara si barbati bine? Da, despre Caro Emerald e vorba, cea care vine pe 28 februarie la Sala Palatului si va canta perfect live, ca in fiecare concert al ei.

Biletele costa intre 96 si 276 lei si pot fi cumparate de aici.

Concert Les Elephants Bizzares

Muzica celor de la Les Elephants Bizarres va cunoaste din nou recunostinta urechilor ascultatorilor chiar pe 1 martie, in Expirat Halele Carol.

O ocazia numai buna de a reasculta cel mai recent album al lor, SEEN, si de a-ti reaminti de vara. Caci daca nici LEB nu sunt experti in cantece despre mare, soare si vacanta…nu stim cine altcineva ar mai putea fi.

Biletele costa 30 lei in pre-sale sau 40 lei la intrare, si sunt disponibile aici.

Targul Martisorului

Vine 1 martie, vin targurile de martisoare si alte accesorii corespunzatoare pentru inceputul primaverii.

Primul targ e organizat la Clubul Taranului si are loc pana pe 1 martie. Cum vremea de afara a stricat putin planurile organizatorilor, tot evenimentul s-a mutat in interior, asa ca va puteti uita la martisoarele facute de mestesugari in: Sala Acvariu, holul si scarile Salii Foaier, Sala Tancred Banateanu, Atelierul de creative sau pe terasa interioara.

Biletul de intrare costa 4 lei (2 lei redus pentru elevi, studenti, pensionari).

Bounty Fair

Mai tii minte ce scriam despre targurile primaverii? Daca vrei sa mergi la cumparaturi pentru femeile dragi din viata ta, dar poti face asta doar in weekend, da o fuga la Bounty Fair de la Casa Universitarilor.

Gasesti aici minunatii create de peste 50 de artisti romani.

Intrarea costa 8 lei de persoana/zi.

Sursa foto: Facebook Bounty Fair

Salonul Imobiliar

Daca vrei un martisor mai special, o casa de exemplu, vino intre 2 si 4 marie la primul targ imobiliar al anului de la Palatul Parlamentului: Salonul Imobiliar.

Chiar daca nu te poti hotara intre un ansamblu rezidential si un bloc clasic, agentii sunt acolo pentru a te ajuta sa iti gasesti (macar pe aproape) casa visurilor si sa si ramai cu niste bani dupa aceea.

Intrarea e libera.

 

Distribuie