• Share

Morcheeba, The Fresh si Kristal Anniversary

Morcheeba, The Fresh si Kristal Anniversary
Foto: Skye and Ross FB.

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 21 - 27 noiembrie 2016

Topul evenimentelor de saptamana aceasta vine cu tot felul de premiere pentru Romania: Skye & Ross de la Morcheeba urca pe scena Salii Palatului, Axel Thesleff vine la Arenele Romane si Kristal aniverseaza 13 ani.

Skye & Ross from Morcheeba - 23 noiembrie

„Enjoy the ride”, „Rome wasn’t built in a day”, „Otherwise” sau „Gained the world” au locul lor intr-un playlist bine structurat, pentru momentele de introspectie din zi.

Asa ca nu mica ti-a fost bucuria cand ai aflat ca in sfarsit ii poti asculta live in Bucuresti pe cei de la Morcheeba. Nu vine toata trupa, ci doar duo-ul Skye & Ross, care au si album separat, un disc intors in anii ’90, la radacinile sound-ului care i-a facut celebri.

Ce spun autorii despre creatie?

Ceea ce Skye si eu facem in mod natural atunci când ni se cere sa facem muzica impreuna, si totusi nu neaparat o continuare a ceea ce-am facut cu Morcheeba. Prin urmare, parea absolut firesc sa-i dam o noua identitate.

Incepe la ora 20:00 la Sala Palatului, iar bilete iti poti cumpara de pe eventim.ro, la preturi care variaza intre 65 Lei - categoria IV si 155 Lei - Categoria I.

The Fresh - 25 noiembrie

Vinerea asta ai cel mai tare line-up la Arenele Romane: Axel Thesleff cu „Bad Karma” care-ai avut-o pe repeat saptamani intregi, Mazde, cunoscut pentru remixul „Help me loose my mind” a lui Disclosure si Nick Hood, producator hip-hop si promoto al crunk-ului newyorkez.

Nebunia incepe la 22:00, cu ViLLΛGE, Andreea Veder si Alex Dark, iar bilete gasesti pe thefresh.ro - 45 Lei acces general si tot 45 Lei - pachet de trei bauturi. Daca ai 18 ani insa, intrare ti-e interzisa.

 

Kristal Legendary 13 Year Anniversary - 26 noiembrie

Din primul an de facultate ai inceput sa vii in Kristal din ce in ce mai des, pentru atmosfera, party-urile de neuitat si serile care se prelungeau pana-n zorii zilei. Sambata asta implineste 13 ani si-i are invitati pe Lee Burridge ce-ti pregateste un extended ser si Mahony. Tu vii cu energie si pus pe distractie, incepand cu ora 23:00.

Pana atunci, asculti set-ul lui Burridge de la Burning Man:

Distribuie