• Share

Multe lucruri colorate, luminoase si muzicale de facut in Bucuresti

Multe lucruri colorate, luminoase si muzicale de facut in Bucuresti
Sursa foto: The Color Run Romania 2017

7 lucruri de facut in Bucuresti in saptamana 17-23 aprilie 2017

Luni – Expozitie cu iz de street art - Serebe

Hai sa zicem ca iesi din casa azi. E nevoie de ceva miscare dupa atatea zile de infulecat. Asa ca, daca nu ai ajuns inca sa vezi ce i-a trecut in ultima vreme prin cap artistei Serebe, o mai poti face de azi pana pe 21 aprilie, in ce zi vrei tu, de la ora 19:00 la Piscina Urbana.

Intrarea este libera.

 Marti – Merchandise live & Afterparty New Disorder

Lucrurile revin la normal din seara asta, in Control. De la ora 22:00 e concert Merchandise live & Afterparty New Disorder, ca sa fie treaba completa. Oamenii care te incanta vin tocmai din Florida si sunt un amestec de stiluri si abordari care ar putea sa iti fie pe plac.

Daca nu ii cunosti, poti face usor pasul pentru ca intrarea este doar 10 lei.

Terasa Control                    Sursa foto: Control Club FB

 Miercuri – Samanul Mut - sezonul IV, episodul 4

Tot la Control ne vedem si in seara asta pentru inca un episod Samanul Mut, de data aceasta dedicat Tarii Chioarului. Treaba incepe de la ora 21:00 si pare ceva interesant, mai ales daca iti place sa simti des romaneste. Invitati sunt Gheorghe Negrea (vioara), Niculae Varga (viola/braci) si Vasile Ciucur (contrabas).

Un bilet costa 20 lei.

Joi – Cinepolitica - International Film Festival

In perioada 20-23 aprilie, la Sala Elvira Popescu, e Festivalul International de Film Cinepolitica. Sigur te-ai prins despre ce fel de proiectii e vorba. Aduna-ti prietenii cu care dezbati soarta politica a omenirii si mergeti sa vedeti ce e in program, in fiecare zi, de la ora 20:00.

Un bilet costa 15 lei pentru o vizionare. Daca esti student/elev/pensionar sau ai sub 12 ani, platesti 10 lei.

Vineri – Pink Martini & Storm Large

Pink Martini & Storm Large e si vineri de vazut si ascultat, de la ora 20:00 la Sala Palatului. Daca nu ai apucat bilete pentru concertul de joi, vezi poate prinzi la cel de vineri. Nu ai cum sa ratezi band-ul ce te alinta cu muzica fina, de-ti face lumea mai draga.

Un bilet costa intre 120 si 280 lei, in functie de distanta de scena.

Aculta-i aici in romana:

Sambata – The Color Run Dream Tour

Anul Unicornului incepe sambata, 22 aprilie, de la ora 14:00 la Biblioteca Nationala a Romaniei. The Color Run Dream Tour 2017 inseamna 15 kilometri distractivi, numai buni de poze si emotii misto. Daca ai chef de alergat, poti ridica kiturile de participare in perioada 17-21 aprilie in fiecare zi intre orele 10:00 și 21:00. Daca ai chef de vizionat, in ziua cu pricina esti asteptat la eveniment.

Nu te costa nimic.   

Duminica – Spotlight - Festivalului International al Luminii

Saptamana Luminata inseamna pentru Bucuresti Spotlight - Festivalul International al Luminii. Ai in perioada 20-23 aprilie, de la ora 20:30, pe Calea Victoriei, fel de fel de aparitii ale unor instalatii gandite de artisti din vreo noua tari si video-mapping pe cladiri emblematice ale orasului.

E de privit si bucurat gratuit.

Sursa foto: Spotlight Festival FB

Distribuie