• Share

Muzica, muzica, altfel de muzica, teatru si design romanesc

Muzica, muzica, altfel de muzica, teatru si design romanesc
Sursa foto: Flickr.com

Top 5 evenimente in Bucuresti in perioada 5 - 9 iulie 2017 + ceva de la Constanta

The Fresh in The Garden

Gradina Botanica din Bucuresti e iar gazda de party tare, de data asta sambata, 8 iulie 2017, de la ora 14:00. Acum ii asculti pe Akua Naru, Deliric x Silent Strike feat. Muse Quartet, Robin and the Backstabbers, Laurel Live, Boca 45 si Dimitris Bats Acoustic.

Un bilet e 79 de lei, plus intrarea in gradina - 7 lei.

Bounty Fair - eveniment de design romanesc

E bine sa avem si cate un targ in weekend. Pe 8 si 9 iulie, in fiecare dintre aceste zile de la ora 10:00, ai la Casa Universitarilor Bounty Fair, adica multi designeri romani de la care poti lua produse originale, fel de fel, intr-o atmosfera relaxata cu hamace, ateliere si restaurant.

Un bilet de intrare costa 8 lei.

Bucharest Jazz Festival 2017

Nu stim in ce stare emotionala esti chiar acum dar, indiferent care ar fi, merge niste jazz. Bucharest Jazz Festival 2017 a inceput pe 3 iulie si se va desfasura pana pe 9 iulie. Programul complet al concertelor il gasesti pe arcub.ro si bucharestjazzfestival.ro.

Intrarea e libera.

Outernational Days 2

Vineri, sambata si duminica, in fiecare zi de la ora 18:00, pe Uranus 144, ai festival cu muzica de tot felul, din foarte multe locuri din lume: Kenya, Nigeria, Turcia, Senegal, Liban, Germania, Austria, Elvetia si Romania. Asta daca esti deschis la multiculturalism, desigur. Programul il ai aici.

O intrare pe zi e 40 lei, pe noapte e 40 lei, pe zi si noapte e 60 lei, iar un abonament e 120 lei.

Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresti - B-Fit in the Street

B-Fit in the Street e in plina desfasurare si e greu de ratat. Gasesti reprezentatii spectaculoase ale artistilor romani si straini peste tot prin Bucuresti. Cam asa o sa fie pana la finalul lui iulie. Aici gasesti programul.

Spectacolele sunt gratuite.

Sursa foto: B-FIT FB

Neversea Festival 2017

Constanta are, in sfarsit, un festival mare. Creat de la oamenii cu Untold, weekend-ul acesta, de pe 7 pana pa 9 iulie, pe Plaja Modern ai muzica cum nu credeai. De la Tiesto, Fatboy Slim si pana Jason Derulo sau Rita Ora, ai ocazia sa vezi zeci de artisti care le stiu cu muzica.

Un abonament cu acces general e aproximativ 360 lei.

Distribuie