• Share

Muzica de dansat/ascultat si targuri de vizitat in saptamana Dragobetelor in Bucuresti

Muzica de dansat/ascultat si targuri de vizitat in saptamana Dragobetelor in Bucuresti
Sursa foto: FiRMA Facebook

Firma si Lucia live in Expirat

FiRMA e trupa mama si tata a rockului alternativ in Romania de aproape 20 de ani. Lucia e fata de 20 si putin de ani care a strans peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, are deja un album si il pregateste pe al doilea.

Pe 21 februarie, FiRMA si Lucia o sa ne arate pe fata cate alte lucruri mai au in comun pentru ca vor concerta impreuna in Expirat

Biletele costa 40 de lei si pot fi cumparate de aici.

Targul Ghidul Miresei

Putina atentie din partea domnisoarelor si domnilor pentru care vara viitoare inseamna o nunta de povesti si straie asemenea.

Targul Ghidul Miresei e locul unde vei gasi zeci de expozanti de rochii de mireasa, costume de ginere, pantofi si alte cele necesare pentru asa un eveniment important, din 23 pana pe 25 februarie, la Romexpo.

Biletul de intrare costa 25 lei si se achizitioneaza direct de la intrare.

Targul de Turism

Si cum o nunta nu vine niciodata singura, ci cu o luna de miere, trebuie sa alegi locul pefect pentru voi doi. Unde? Barcelona, Roma, Londra? Sau poate ceva in afara Europei? Intre 22 si 25 februarie ai ocazia sa te hotarasti, de la destinatie pana la cati bani de buzunar ai nevoie.

La Targul de Turism sunt multe oferte si oameni din domeniu cu care sa te sfatuiesti. Tot la Romexpo.

Biletul costa 10 lei si poate fi cumparat de aici

Directia 5 de Dragobete

Nu am uitat de Dragobete, si se pare ca nici cei de la Directia 5, care vor concerta pe 23 februarie la Beraria H.

Piesele lor se potrivesc cu dragostea - "Am nevoie de tine", "O fată ca ea", "Forever love" - asa ca ce zici, iti iei jumatatea si dati o fuga la concert?

Biletele costa in functie de categorii: 110 lei in fata scenei cu loc la masa, 80 lei acces general cu loc la masa, 60 lei partile laterale cu loc la masa. Le poti cumpara de aici.

Doua targuri pentru ultimul weekend al iernii

Intre 24 si 25 februarie au loc in Bucuresti alte doua targuri de haine & accesorii care sigur te vor convinge sa le calci pragul.

La Bounty Fair de la Casa Universitarilor o sa gasesti peste 50 de designeri si artisti romani care pregatesc creatii faine pe post de martisor, iar intrarea costa 8 lei.

Putin mai incolo, la Impact Hub din Timpuri Noi, avem Dichisar, devenit oficial cel mai mare targ de handmade & design din Bucuresti. Aici biletul costa 10 lei.

Sursa foto: Bounty Fair Facebook

Distribuie