• Share

Muzica de tot felul. Si niste fotografii

Muzica de tot felul. Si niste fotografii

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri 27 – 31 martie 2017

Luni – Bill Laurance - Jazz Nouveau

Hai ca mai ai de asteptat o zi, doua pana se intoarce primavera, asa ca poti sa stai linistit la un concert de jazz. In seara asta, de la ora 20:00, in Control, vine Bill Laurance. Omul e super pianist, castigator de premii Grammy, asta daca nu stiai.

Un bilet costa 50 lei.

Marti – Metamorfoze urbane si recuperarea memoriei orasului

Nu stim daca esti fan Bucurestiul vechi, dar ar fi pacat sa nu arunci o privire in colectia de fotografii pregatite azi la ARCUB - Hanul Gabroveni, de la ora 17:00. Ai ocazia sa vezi istoria hanului prin ochii celor care au asistat la transformarile prin care acesta a trecut.

Intrarea e libera.

Miercuri – Postmodern Jukebox

Stim ca e miercuri, dar si ce daca. Merge un concert mare si in timpul saptamanii. Cei de la Postmodern Jukebox vin la Sala Palatului de la ora 19:00. Daca nu stiai, cover-urile lor sunt super laudate de Lourde si de multi altii.

Asculta-i si vezi daca te duci.

Intrarea costa de la 120 lei la 750 lei, in functie de unde ai de gand sa stai.

Joi – Concert PHANTOGRAM & CCSE

Saptamana continua si joi cu muzica buna. De la 22:00, in Quantic Pub, vin pentru prima data in Romania Josh Carter si Sarah Barthelm, adica PHANTOGRAM.

NEXT EX si Cred ca sunt extraterestru canta in deschidere.

Vei plati pentru un bilet 85 lei (acces general) sau 100 lei (Golden Circle) in presale. La intrare preturile vor fi de 100 lei, respectiv 120 lei, pentru categoriile mentionate.

 

Vineri – Color 6th Year Anniversary - Marshall Jefersson, Personne, Oktopus, Odette 

Rupe-ti opincile pe house, vineri, de la ora 22:00, la Terra Events Hall. Te asteapta un line-up pregatit psihic pentru tine si dorintele tale de dans extrem. Marshall Jefersson, Personne, Oktopus, Odette vor fi la fata locului pentru 6 ani de Color.

Intrarea e libera in baza cardului tau ABSOLUT COLOR.

Distribuie