• Share

Petreceri traditionale si nontraditionale de 1 Decembrie

Petreceri traditionale si nontraditionale de 1 Decembrie

1 Decembrie a venit cu zile libere, asa ca organizatorii de evenimente s-au pregatit ca la carte. Asa ca uite pe unde poti sa mergi ca sa te bucuri de Ziua Nationala a Romaniei.

Maria Raducanu - Concert de Ziua Nationala 

Clubul Taranului nu se dezice si te asteapta cu o cantare care iti aduce aminte care e treaba cu nevoile si neamul. Maria Raducanu canta in grai neaos iar tu asculti in timp ce ai parte si de bucate traditionale romanesti. Meniul zilei este incarcat cu preparate pe baza de fasole, varza si tuici. La multi ani, Romania!

JamStage Soundcheck & Preview Party, UFe, John Riley, Tone Tavi 

In cazul in care muzica traditionala nu este tocmai ce cauti, chiar de 1 Decembrie se deschide JamStage cu un party cu tot felul de muzica: rock, funk, bossa, acid jazz, alternativ si indie-rock. Invitatii sunt si cei care dau numele petrecerii: UFe, Alt Om, si Tone Tavi.

Intrarea este libera.

Gala Cantecului Romanesc - Powered by Strada POGO 

Daca totusi muzica romaneasca este ceea ce cauti, la Tribute Club ai parte de un eveniment in care ea este la loc de cinste. Esti invitat sa canti aici cu trupa ta ca sa te distrezi, dar sa si castigi premii. Nu uita insa ca trebuie sa te si imbraci tematic.

Intrarea este libera si aici.

Sursa foto: Tribute FB

 Jukebox

Pe 30 noiembrie Jukebox canta la Hard Rock Cafe pentru Sf. Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. Cunosti trupa de la TV, cu siguranta asa ca stii ca e vorba de rock din ala bun, pe care il poti fredona dupa pofta inimii.

Bilete gasesti in reteaua iabilet.ro dar si la intrare. Costurile sunt in functie de unde ai de gand sa stai: 30 de lei la masa in sala si 40 de lei tot la masa, dar in fata scenei.

Silent Strike & Muse Quartet si FjorDiskO Special Edition 

Control ti-a pregatit o seara care nu prea te lasa sa ii iesi din perimetru. La ora 21:00 vine Silent Strike & Muse Quartet sa te incalzeasca bine tot la intrarea in iarna, iar la 23:00, in sala Berlin, incepe petrecerea de ziua nationala. Incepe sezonul Vikings cu muzica scandinava: Röyksopp, Trentemøller, Kasper, Lulu, Karin, Jay Jay, Bjork, Ölafur, Prins Thomas si altii.

Intrarea e 30 de lei.

Te lasam cu niste Silent Strike & Muse Quartet aici, de mood.

Distribuie