• Share

Piscina, acoperis, gara sau parc: Petreceri in aer liber

Piscina, acoperis, gara sau parc: Petreceri in aer liber

 

Teoria cum ca orasul se goleste vara de oameni, parfum si atractii pare sa-si cam piarda din valoare. Canicula sau nu, capitala musteste de petreceri pentru toate gusturile: cluburile racoroase, piscinele, rooftop-urile, spatiile neconventionale nu se dau in laturi de la a organiza unele din cele mai vibrante petreceri ale anului. Sa vedem, deci, pe unde iesim weekend-ul asta.

 

Vineri, la doi pasi de Bucuresti, si anume in Otopeni, piesele celor mai tari trupe ale mapamondului vor putea fi auzite in cadrul Tribute Fest Day. Muse, Coldplay si U2 vor fi reinterpretati de trupe de cover-uri, intr-o seara incediara de concerte.

 

Clubul Kristal se muta in aer liber pentru o noapte, la Arenele Romane, avandu-l cap de afis pe indragitul Solomun. In line-up se mai regasesc Climbers, Mihai Popoviciu, Mahony si Nusha. Kristal clear, it's gonna be wild!

 

Costumul de baie, checked, pantofii de dans, checked, reggae si dancehall vibes, checked. La piscina Daimon, Blazing Vibes ii introduc pe Chesarion si Dj Oldskull pentru ritmuri dansante de seara pana dimineata.

 

 

sun sensations

Double Damage @ Sun Sensations

 

Sus de tot, mai aproape de cer, atmosfera se incinge vineri noapte pentru un Double Damage memorabil alaturi de Josef, la rooftop-ul Sun Sensations.

 

O fi party, o fi manifest, o fi poveste de dragoste, o fi arta contemporana? Sau poate toate la un loc. Train Delivery isi anunta vineri plecarea de la Peronul 14 din Gara de Nord si calatoreste pana duminica alaturi de Corina Chiriac, Gabriel Dorobantu, Rimaru, Norzeatic, expozitii foto si de arta, filme, teatru, graffiti si un amalgam incitant de oameni.

 

Vineri si sambata, arhiplinul Expirat isi inchide de tot portile din Bucuresti si le deschide larg pe cele din Vama. Motiv suficient de important pentru o petrecere monstru care se intinde pe tot weekend-ul, cu king size drinks cu tot.

 

La Control, vineri ai parte de un WAves HAppening, adica un warm-up pentru festivalul Waha de la mijlocul lui iulie, in timp ce sambata se intampla episodul doi al Origami Sound Unfold, cu Canblaster si Sam Tiba. Pastram controlul!

 

Sambata, la Arenele Romane, un mare Playground va da startul la multa distractie alaturi de Fumiya Tanaka, Praslesh (Raresh b2b Praslea), Sammy Dee, Laylla Dane si Dan Andrei, ca sa-l tii minte pana la anu'.

 

 

playground 2013

 

 

Oile Placide ale celor de la Timpuri Noi isi dau intalnire in Madame Pogany, dupa care intra la fix o Orbita Lacustra la Observatorul Astronimic din Parcul Carol alaturi de Steaua de Mare si Apiento. Sper ca v-am facut curiosi.

 

Gata, am decis, eu nu mai merg la mare!

Distribuie